Cum se simte Lili Sandu după Covid. Mesajul vedetei postat pe Instagram: „Au fost câteva zile de coşmar”

Cum se simte Lili Sandu după Covid. Vedeta, împreună cu iubitul şi fiul lor, au contractat virusul care face ravagii în toată lumea, şi nu a fost chiar uşor. Actriţa şi iubitul ei s-au simțit destul de bine, însă micuţul Thomas Jay s-a confruntat cu stări febrile.

09 feb. 2022, 17:22
Cum se simte Lili Sandu după Covid. Mesajul vedetei postat pe Instagram: „Au fost câteva zile de coşmar”
Cum se simte Lili Sandu după Covid

Cum se simte Lili Sandu după Covid. Imediat după ce au ieșit din izolare, cei trei s-au fotografiat împreună, iar zâmbetul le-a revenit pe chip. Lili Sandu spune că au fost câteva zile de coșmar și le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea.

Citeşte şi: Lili Sandu, surpriză de proporții pentru românii din New York de 1 Decembrie. Chipul vedetei strălucește în celebrul Times Square într-o reclamă la vin românesc VIDEO

Cum se simte Lili Sandu după Covid

Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele, sunteți minunați! Au fost câteva zile de coșmar ( pozitivi Covid ) dar Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem cât mai repede peste ele și sa ne însănătoșim.

Nimic nu este mai important ca sănătatea asta este concluzia și atunci când o avem sa ținem la ea ca la cel mai de preț lucru. Acum cu forte noi încep o perioada plină de proiecte minunate de care abia aștept sa va povestesc. 

Multă sănătate va dorim și vouă”, a scris Lili Sandu pe oagina sa de Instagram.

Lili Sandu, primele declarații despre al doilea copil

Lili Sandu are de gând să rămână din nou însărcinată și chiar a făcut o postare pe rețelele de socializare în care i-a propus soțului ei, Silviu Țolu, să se apuce din nou de treabă.

Cântăreața se gândește deja să-i facă un frățior sau o surioară băiețelului ei. Lili Sandu a avut o supriză imensă când a aflat prima dată că va avea un copil, mai ales că medicii nu i-au dat prea multe șanse să rămână însărcinată pe cale naturală.

Lili Sandu a postat un videoclip cu doi frați de vârste apropiate care stau împreună. Impresionată de afecțiunea și iubirea dintre cei doi micuți din videoclip, Lili Sandu l-a etichetat pe soțul ei, Silviu Țolu și i-a propus acestuia să „se pună pe treabă” a doua oară.

O, Doamne! Vrei să ne mai punem pe treabă încă o dată?”, a scris Lili Sandu pe Instastory, în dreptul videoclipului. (Vezi AICI imaginea)