Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere. „Alcoolul a fost un refugiu!”

Lili Sandu a dezvăluit cât de greu i-a fost în perioada de după naștere și cât de dificil a fost pentru ea să se adapteze la viața de mamă.

18 mai 2022, 13:38
Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere. „Alcoolul a fost un refugiu!”
Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere

Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere. Vedeta a povestit că nu a știut ce o așteaptă, iar primul an după naștere a fost plin provocări, motiv pentru care și-a căutat refugiul în alcool!

Lili Sandu, dezvăluiri şocante despre primul an după naştere. „Alcoolul a fost un refugiu!”

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Lili Sandu, primele declarații despre aducerea pe lume a celui de-al doilea copil: „Să ne mai punem pe treabă încă o dată”

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam: asta simt, am anxietate, îmi vine să mă târăsc ca un șobolan, nu mă recunosc”, a mai spus Lili Sandu.

Cum se simte Lili Sandu după Covid. Mesajul vedetei postat pe Instagram: „Au fost câteva zile de coşmar”

Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu în 2019, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 40 de ani, dar planurile de nuntă au fost însă amânate din cauza pandemiei, iar mai apoi a venit pe lume și băiețelul lor, Thomas Jay.