Cum a slăbit Andrei Mihalcea de la ”Chefi la cuțite” 25 de kilograme: ”Clar nu este bine, dar e real”

Andrei Mihalcea, fostul concurent de la ''Chefi la cuțite'', a slăbit 25 de kiolograme. Acesta a vorbit despre cum a reușit acest lucru, mai ales că este pasionat de arta culinară și stim prea bine cât de greu este să reziști tentației atunci când gătești ceva savuros.

13 dec. 2022, 08:05

Andrei Mihalcea petrece destul timp în bucătărie și din mâna lui ies preparate delicioase. Chiar și așa, fostul concurent de la ”Chefi la cuțite” a fost nevoit să se abțină pentru că, după cum știm, silueta subțire cu greu se menține.

Cum a slăbit Andrei Mihalcea de la ”Chefi la cuțite” 25 de kilograme

Ei bine, dacă vă imaginați că a depus eforturi foarte mari și a ținut o dietă drastică, lucrurile stau complet diferit.

”Nu sunt în mijlocul unei cure de slăbire. Eu la fiecare 2-3 ani de zile mă subțiez sau mă îngraș. Clar nu este bine, dar este real. Mănânc când îmi aduc aminte și când am timp. ”, a declarat Andrei Mihalcea, în exclusivitate, la Xtra Night Show.

Andrei Mihalcea face lucruri bune în bucătărie, iar acest lucru s-a văzut la emisiunea culinară de la Antena 1. Acesta a fost elimnat în în cel de-al 11-lea battle. Chiar și așa, fostul concurent susține că a ajuns la emisiunea culinară la stadiul de amator.

Citește și : Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie. Actorul a făcut anunțul: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști”

„Eu gătesc acasă pentru iubita mea, pentru familie, pentru prieteni, pentru fiica mea. Sunt pasionat de bucătărie, dar la stadiul de amator. Eu am o pasiune pentru restaurantele acestea de o stea, două, trei. Mă fascinează povestea din spate, pentru că nimeni nu e dispus să dea 500 de euro pe o mâncare ”, a precizat Andrei Mihalcea, la Xtra Night Show.

Citește și : Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel? Artista a făcut anunțul: „Dacă Dumnezeu vrea”

Cine este Andei Mihalcea, tânărul care a impresionat juriul de la ”Chefi la cuțite”

Tânărul este originar din Brașov și are 32 de ani. Acesta s-a înscris la emisiunea culinară de la Antena 1 nu doar pentru că are o pasiune pentru gătit, ci și pentru că are un interes pentru cultura mâncării.

”Pentru mine, pasiunea nu ține numai de a găti, ține de toată cultura mâncării. Îmi place să mă documentez, îmi place să văd care sunt bucătarii care vin cu inovații, care folosesc știința pentru a crea artă, iar această rețetă de ouă este probabil cea mai faimoasă rețetă de ouă în bucătărie”, a spus fostul concurent de la Chefi la Cuțite.