Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel? Artista a făcut anunțul: „Dacă Dumnezeu vrea”

Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel? Cântăreața de muzică populară trăiește o poveste de iubire cu Alex, un tânăr de doar 23 de ani. Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, dar par să aibă o relație foarte serioasă.

12 dec. 2022, 23:34
Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel? Artista a făcut anunțul: „Dacă Dumnezeu vrea”

Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel? La finalul anului 2020, șotul cântăreței a murit din cauza unui infarct. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani și au făcut un copil împreună, pe nume David, care are acum 13 ani. Adolescentul i-a interzis mamei să-l mai afișeze pe rețelele de socializare.

Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel?

Artista a reușit să treacă peste pierderea soțului și și-a refăcut viața. Acum, se declară fericită, după ce a început o nouă poveste de iubire cu Alex. Tânărul este cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Chiar dacă diferența de vârstă a fost îndelung criticată, Marcela Fota se înțelege de minune cu afaceristul, indiferent ce spune gura lumii.

Zilele acestea, artista a mărturisit că este gata oricând să facă un copil cu Alex! Chiar dacă știe că fiul său, David, nu ar fi chiar bucuros de veste, solista își dorește să aducă pe lume și o fetiță. ”O surioara? De ce nu, dacă Dumnezeu vrea, oricând! David nu cred ca ar vrea, dar eu știu ce înseamnă să ai frați!”, a marturisit Marcela pentru Star Popular.

Citește și: Marcela Fota, în ipostaze tandre alături de iubit. Imaginea care face cât o mie de cuvinte

Marcela Fota, deranjată de criticile aduse iubitului ei

Marcela Fota a răbufnit după valul de mesaje în care este criticată pentru faptul că trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Sunt o gramada de lucruri neadevarate. Si sa presupunem ca este asa, nu cred ca ar fi grija cuiva. Pentru mine, foarte importanta este sanatatea mea mentala ca sa pot sa-i ofer copilului meu stabilitate. Eu sunt bine, lumea scrie si chiar am descoperit faptul ca oamenii nu pot accepta alti oameni puternici. Mai ales o femeie puternica sa fie acceptata. 

Este o poveste care este pentru mine si consider ca atata timp cat eu, noaptea, cand merg acasa, pun capul linistita pe perna si faptele mele nu afecteaza absolut pe nimeni, nu vad de ce ar trebui sa dau explicatii cuiva.

Asa cum am spus, ceea ce s-a intamplat in viata mea, si au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a sotului, tatal nostru, aceste lucruri m-au invatat cat de important este ca tu sa fii impacat si bine cu tine. Explicatii nu cred ca… nu vad de ce ar trebui sa fiu judecata sau sa ma justific in fata cuiva. Am descoperit ca oamenii care fac asta cred ca e din lipsa de ocupatie”, a spus Marcela Fota, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.