Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie. Actorul a făcut anunțul: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care este apreciată de sute de mii de fani, ce îi urmăresc zilnic activitățile pe rețelele de socializare.

12 dec. 2022, 22:29
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie. Actorul a făcut anunțul: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști”
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie. Chiar dacă mai sunt persoane care speră la o împăcare amoroasă între actor și fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu, sunt și oameni care încurajează actualul cuplu și doresc să îi vadă în fața altarului.

Citește și: Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie

Întrebat dacă are planuri pentru căsătorie, Vlad Gherman a mărturisit că atât el, cât și iubita lui, Oana, se gândesc serios la a întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului. Spun însă că sunt și lucruri care le pun planurile în așteptare, însă cei doi continuă să se bucure de viață chiar și așa.

Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32, nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie. Cred că avem niște rețineri…

Pe de o parte ne convine că stăm în chirie, pe de altă parte nu, dar nu te poți atinge de prețuri să poți cumpăra un apartament. Noi ne bucurăm de viață în continuare, călătorim și asta cred că contează cel mai mult”, a spus Vlad Gherman, pentru Unica.ro.

Pentru anul 2023, actorul din serialul care va începe pe 12 ianuarie la Antena 1 își dorește cel mai mult sănătate și bucuria de a se putea bucura de lucrurile simple din viața lui. „Sănătate, bucuria de a face lucrurile care îmi plac și simplitatea. Îmi plac lucrurile simple și lucrurile mărunte. Și cred că vreau să mă țin cât mai mult de ele.

Anul 2022 aș spune că a fost greu. Este anul în care mi-am pierdut ambele bunici și a fost un an foarte greu pe plan personal. A fost un wake-up-call pentru mine că trebuie să încep să petrec mai mult timp cu părinții pentru că sunt singurii pe care îi mai am. Doar din punctul ăsta de vedere pot să zic că a fost un an greu”, a mărturisit Vlad Gherman.