Iubita lui Cătălin Scărlătescu revine la Antena 1! În ce emisiune va apărea “Șefa răutăților” de la iUmor

Iubita lui Cătălin Scărlătescu revine pe micul ecran. Doina Teodoru este invitată specială la show-ul iUmor. Câștigătoarea ediției din 2017 va stârni multe reacții cu replicile sale.

18 mart. 2022, 18:26
Iubita lui Cătălin Scărlătescu revine la Antena 1! În ce emisiune va apărea “Șefa răutăților” de la iUmor

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, este cea care i interpretează pe Renata, iubita lui Micutzu din serialul “Băieți de oraș”. Aceasta vine la pupitrul roast-ului „iUmor” pentru a glumi pe seama partenerului său din serial.

„În acestă seară, Renata a fost cu adevărat inamicul numărul 1 al lui Micutzu”, a comentat Cheloo.

Afla ce surprize i-au fost pregătite noului jurat, dar și cine este cel de-al treilea invitat al roast-ului lui Micutzu urmărind cea mai nouă ediție „iUmor” din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac a aprins furia femeilor! Juratul de la „iUmor”, reclamat la CNCD

Micutzu va fi cel de-al patrulea jurat!

Micutzu o să fie juratul-surpriză din cea de-a șase ediție a show-ului iUmor. Cunoscutul stand-upper se va alătura la masa juriului, alături de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Micutzu este familiarizat cu show-ul de la Antena 1. Cunoscutul stand-upper a fost invitat special în mai multe ediții ale emisiunii iUmor. Cu toate acestea, comediantul recunoaște că de data aceasta provocarea a fost una specială, iar decizia de a face parte din juriu nu a fost ușor de luat.

„Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike.Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii. Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”, a declarat Micutzu, cel de-al patrulea jurat al ediției cu număr șase iUmor.

Sezonul al 12-lea iUmor, cu surprize pentru telespectatori

CITEȘTE ȘI: Mihai Bendeac, criză de nervi la iUmor. Cheloo nu s-a putut abţine şi a înjurat: „Am avut cea mai mare descărcare nervoasă”

După 11 ediții de succes, producătorii iUmor s-au gândit să introducă un element surpriză atât pentru jurați, cât și pentru telespectatori. Astfel,m în fiecare ediție, la masa juriului, pe lângă obișnuiții Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, va lua loc de fiecare dată un alt invitat.

Este o inovație care, cel puțin până acum a dat roade. Invitații din primele cinci ediții au adus o notă de prospețime și au reprezentat, fiecare în felul lui, o provocare pentru jurații cu state vechi de plată în show.