Cum a slăbit Elena Ionescu: ”A trebuit să găsesc un echilibru, pentru că iubesc mâncarea”

Elena Ionescu a mărturisit că este o fire gurmandă, că iubește mâncare și că din această cauză luase foarte mult în greutate. Deranjată de kilogramele în plus, cântăreața a decis să ia atutudine. A încercat tot felul de diete care nu au avut efect.

16 ian. 2023, 15:41

Elena Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un artist grec, Giorgos Athanasiadis. Solista care a cântat cu trupa Mandinga a povestit într-un interviu pentru Viva cum a reușit să scape de kilogramele în plus și cum se menține în formă.

”Îmi place tot ce înseamnă mâncare tradițională, mâncare asiatică, cam orice e făcut bine. Sunt întotdeauna deschisă să testez, să probez tot felul de mâncăruri noi. Dacă mai pun și un pic de dulce în ea… să fie dulce mâncarea, așa îmi place, uneori”, a spus Elena Ionescu.

Citește și: Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul siluetei sale: „E singura dietă care dă rezultate la mine”

Cântăreața a mărturisit că nu prea are timp să gătească. ”Sunt fericită când ajunge mama la mine. Și atunci pot să mănânc sănătos și de calitate. În rest, ca toți ceilalți, mănâncăm pe unde apucăm, cum apucăm”.

Elena Ionescu a mai povestit că a ținut tot felul de diete, dar că cel mai mult a ajutat-o sportul.

”Recunosc, am ținut și eu diete. Le-am încercat pe toate. Eram adolescentă, venisem în București și am dat iama în fast-food și m-am îngrășat foarte mult. Am slăbit ulterior, pentru că m-am apucat de sală, dar totul era forțat. De aceea, asta cu a-mi impune să nu fac ceva este ca o pedeapsă pentru mine. Și a trebuit să găsesc un echilibru, pentru că iubesc mâncarea.

Sunt gurmandă. Nu știu de unde, mama sau tata mi-au dat și mie treaba asta și am zis că trebuie să găsesc un echilibru. Și l-am găsit în mișcare. Mi-am luat o bandă acasă, pe care mă urc, când am timp și energie. Și, de obicei, la două-trei zile o accesez”, a mărturisit Elena Ionescu.