Elena Ionescu, ‘împinsă’ de părinţi să-şi facă iubit: „Îmi spun să cunosc oameni noi după divorț”

Elena Ionescu, 'împinsă' de părinţi să-şi facă iubit. Viaţa profesională merge ca pe roate, însă pe plan personal, cântăreaţa nu prea are noroc. A trecut printr-un divorţ, relaţie din care a rămas cu un băieţel superb.

03 nov. 2022, 16:31
Elena Ionescu, ‘împinsă’ de părinţi să-şi facă iubit: „Îmi spun să cunosc oameni noi după divorț”
Elena Ionescu, 'împinsă' de părinţi să-şi facă iubit

Elena Ionescu, ‘împinsă’ de părinţi să-şi facă iubit. Artista povesteşte că familia ei o îndeamnă să cunoască bărbaţi noi, chiar dacă primul mariaj a fost un eșec. Însă, ea este de părere că va fi surprinsă de viaţă atunci când se aşteaptă mai puţin şi nu vrea să forţeze nimic.

Citeşte şi: Ce dietă ţine Elena Ionescu. Câştigătoarea Survivor România s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de un program”

Elena Ionescu, ‘împinsă’ de părinţi să-şi facă iubit

Întotdeauna ai mei mi-au spus să cunosc oameni noi după divorț. Asta este, nu a fost să iasă din prima. Odată și odată o să-mi găsesc eu umbra și o să formez și eu o familie așa cum este normal. Ei sunt nedespărțiți de când sunt împreună și eu am această viziune despre viață, așa că, Doamne ajută!

Când e să fie, ei mă încurajează, mă susțin. În același timp nu grăbește nimeni nimic! Lucrurile trebuie să vină natural și cel mai important – să ai răbdare și să nu ceri nimic, să aștepți ca lucrurile să te surprindă.

Dacă fac un bilanț cu greșelile părinților mei îmi dau seama că, dacă nu erau, probabil că nici eu nu perseveram să evoluez. Cred că a fost foarte bună educația din vremurile acelea.

Acum este un pic mai superficial totul. Eu nu văd o greșeală neapărat în modul cum m-au crescut, mai ales că au fost pionii principali în ceea ce sunt astăzi. Știu că și-au dat toată silința și tot aportul ca eu să ajung cât mai bine. Îmi doresc să fiu și eu părinte ca ei”, a mărturisit Elena Ionescu, pentru Fanatik.ro.

Trecută prin multe încercări, Elena Ionescu a descoperit modalitatea prin care să uite de rele și să-și relaxeze mintea. Pentru ea sportul s-a dovedit a fi cel mai bun medicament după o zi care nu a fost nici pe departe perfectă.

„Cred că mișcarea, sportul mă ajută în momentele dificile! Să alerg, să mă deconectez ceva ca să îmi distragă atenția de la ziua care nu a fost prefectă. Mă refugiez în tot felul de activități fizice în principal pentru că mă ajută să-mi relaxez mintea”, a mai spus vedeta.