Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră: „I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau”

Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră. Jurata de la Te cunosc de undeva are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei fiului său și își dorește foarte tare ca cei doi să se căsătorească.

12 apr. 2023, 13:19
Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră: „I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau”
Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră

Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră. Andrew este implicat într-o poveste de dragoste de aproximativ patru ani cu o tânără pe care artista o îndrăgește foarte tare. Vedeta susține că fiul ei este un bărbat cu capul pe umeri și studiază intens pentru viitorul său, mai ales că s-a ocupat singură de creșterea și educația copiilor ei.

Citește și: Cum arată bărbatul cu care s-a iubit Ozana Barabancea? Artista a suferit enorm după divorț

Cum a speriat-o Ozana Barabancea pe viitoarea noră

Prima întâlnire dintre Ozana Barabancea și iubita fiului ei a fost una destul de încordată, pentru că tânăra se temea de artistă. Andrew a avut grijă să îi explice partenerei sale că totul o să fie în regulă și că mama lui este o persoană normală. De asemenea, artista își laudă „nora” și spune că este o adevărată gospodină.

Sunt foarte bună, am cea mai minunată noră. Sper să fie noră, Doamne ajută! Suntem în post și rugăciunile sunt auzite! O iubesc enorm. Sunt de 4, 5 ani împreună. E o fată cuminte, frumoasă, deșteaptă, de casă! Sunt norocoasă. Da. (n.r. – a fost prima iubită pe care i-a prezentat-o) Suntem o familie de oameni cuminți.

I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau! I-a spus: ‘Mama e un om normal, nu e aia de la televizor!’. Și la televizor, habar n-am dacă par așa rea. Ne-am înțeles bine din prima clipă. Am stat și în pandemie împreună. Am stat toți patru . Totul a fost OK. Sunt norocoasă. Gătește și ea, gătim toți sau pe rând.

Slavă Domnului că e bine! Nu trebuie să facă nimic față de mine. În primul rând, are grijă și este atentă cu Andrew, asta este important. Eu sunt o cantitate neglijabilă, nu cred că despre mine este vorba. Este vorba despre ei, să se înțeleagă bine, să se completeze unul pe celălalt. Eu nu contez în ecuația aceasta. Îmi văd de lungul nasului”, a declarat Ozana Barabancea, pentru Ego.ro.