Cum arată bărbatul cu care s-a iubit Ozana Barabancea? Artista a suferit enorm după divorț

Ozana Barabancea a trăit o poveste de dragoste uimitoare în tinerețe, însă puțină lume știe cine este bărbatul care i-a furat mințile solistei. Artista a suferit extrem de mult în urma divorțului, însă a reușit să păstreze o relație bună de dragul copiilor.

13 feb. 2023, 16:59
Cum arată bărbatul cu care s-a iubit Ozana Barabancea? Artista a suferit enorm după divorț
Ozana Barabancea a reușit să rămână în relații bune cu fostul bărbat

Puțină lume știe despre Ozana Barabancea faptul că aceasta are doi copii și chiar mai puțină lume are idee cine este tatăl acestora. Artista a încheiat mariajul cu respectivul partener în urmă cu 20 de ani, însă în urmă au rămas 2 copii extraordinari. Divorțul celor doi nu a decurs extrem de lini, dar odată cu trecerea timpului cei doi au reușit să ajungă la sentimente mai bune. Ozana Barabancea a postat recent o fotografie care a stârnit valuri de comentarii pe rețelele de socializare, în care artista apare alături de tatăl copiilor ei.

Citește și: De ce nu mai este Ozana Barbancea profesor de canto la „Te cunosc de undeva”: „Mă simțeam bine să explic, să predau. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam”

Sorin Terinte este fostul soț și tatăl copiilor Ozanei Barabancea. Artista a trăit o poveste de dragoste total inedită cu bărbatul, care la rândul să este artist, fiind pianist. Din iubirea lor s-a născut o fiică, pe nume Gloria și un băiețel, pe nume Andrew. Totuși lucrurile nu au avut un final fericit, cei doi divorțând în anul 2004, când se pare că bărbatul ar fi fost infidel.  Cei doi ar fi încercat să mai reia relația de iubire, însă lucurile s-au destrămat, tot din cauza infidelității. Cu toate aceastea, de dragul copiilor, cei doi au reușit să păstreze o relație bună.

Ozana Barabancea este cunoscută de publicul larg pentru faptul că este o solistă cu o voce extraordinară și o jurată cu opinii extrem de pertinente în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Aceasta nu și-a expus prea mult viața personală, însă recent a postat o fotografie extrem de rară cu tatăl copiilor ei. Artista a reușit să rămână în relații bune cu Sorin Terinte, cu toate că focul iubirii lor nu a mai fost reaprins.

Ozana Barabancea a reușit să rămână în relații bune cu fostul bărbat

Ozana Barabancea a povestit în urmă cu ceva vreme despre cât de dificilă a fost perioada divorțului pentru ea și cât de greu a reușit să treacă peste suferința provocată. Aceasta a explicat că suferința din plan personal s-a reflectat și plan profesional.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, povestea jurata de la ‘Te cunosc de undeva”.

Ozana Barabancea a povestit că ea și Sorin au fost capabili să lase trecutul în urmă și să rămână prieteni. Artista a dezvăluit că cei doi copii au o relație extraordinară cu tătăl lor. De asemenea, aceasta a explicat că nu și-ar mai dori încă un mariaj.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu.’ – a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

Citește și: Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat