De ce nu mai este Ozana Barbancea profesor de canto la „Te cunosc de undeva”: „Mă simțeam bine să explic, să predau. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam”

Ozana Barabancea a jurizat concurenţii show-ului "Te cunosc de undeva" încă de la debutul emisiunii, cu o mică pauză în sezonul cinci, când a fost înlocuită cu Monica Anghel. A revenit, însă, în forţă începând cu sezonul şase şi iat-o în sezonul 18 cu la fel de multă energie ca la început şi cu tolba la fel de plină cu aprecieri pentru concurenţi. Dar dacă la începuturi mai avea un rol pe lângă cel de jurat, cel de profesor de canto pentru concurenţi, în ultimul sezon producătorii au decis să-i ia acest rol şi să i-l dea Crinei Mardare.

13 sept. 2022, 09:07

Artista nu este, însă, supărată că nu mai are şansa să pregătească tinerii concurenţi, deşi recunoaşte că simte lipsa îndatoririlor pe care le avea ca profesor de canto.

De ce nu mai este Ozana Barbancea profesor de canto la „Te cunosc de undeva”

De 10 ani și aproximativ 18 sezoane sunt jurată la emisiunea transformărilor de la Antena 1 și ma simt bine în echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”. Noul sezon al emisiunii este foarte dinamic, plin de surprize, sunt doar jurat, nu mai sunt profesoară de canto, a fost decizia producătorilor. Îmi e dor de rolul meu, să explic, să predau, mă simțeam bine. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam. Sunt reguli noi, formatul un pic diferit, e mai mult suspans, îmi lipsește că nu mai vorbește Ruli, poate se va reveni la asta. Mă bucur când mă așez pe scaun, îmi place ce văd, ce aud, este o provocare cu multe travestiuri, sunt piese grele, unele greu de interpretat, unele mai puțin grele.

Pot să spun că „Te cunosc de undeva” este o școală pentru concurenți, pentru tinerii care vor să se lanseze și vor să lanseze ceva nou, și o revalidare a celor cu o carieră deja consacrată„, a declarat Ozana Barabancea pentru Click.ro.

Citeste si Ozana Barabancea, replică acidă pentru Mihai Trăistariu, după ce artistul a contestat prezența vedetei în juriul de la Eurovision! “Asta e viața, n-am cum să îi mulțumesc pe toți”

Anul acesta, artista a trecut printr-o mare cumpănă: fiul ei, Andrew, a fost implicat, anul acesta, într-un grav accident de motocicletă. Când și-a văzut fiul bandajat pe „70% din suprafața corpului”, artista a prin stări prin care nu credea că va trece vreodată.

Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a povestit Ozana Barabancea, recent, în podcastul Mirelei Vaida.

A reuşit să treacă peste cumpenele vieţii cu ajutorul lui Dumnezeu

Din fericire, Andrew şi-a revenit în mod surprinzător, astfel încât să se poată pregăti şi să poată susţină toate cele 15 examene pe care le-a avut la Conservator.

La recuperarea tânărului au avut, cu siguranţă, o mare contribuţie şi rugăciunile mamei lui. Ozana Barabancea spune că încearcă să fie o persoană credincioasă, mai ales pentru că atunci când a avut o problemă şi s-a rugat, a primit rezolvare mai repede decât şi-ar fi imaginat.

Am fost într-un pelerinaj la părintele Arsenie Boca […] Încerc să fiu credincioasă. Mi-am scris o rugăciune și astăzi am primit răspunsul pentru o problemă la muncă, a fost cum am vrut„, a mai declarat artista pentru Click.ro.

Citeste si Dieta simplă cu care Ozana Barabancea a ajuns să se transforme radical! La ce alimentele a renunţat