Cum a trecut Andreea Bălan peste despărţirea de George Burcea: „Mi-am făcut un grup de suport, din 4 oameni”

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărţirea de George Burcea. Vedeta a trecut prin momente dificile, unul dintre ele a fost atunci când a divorţat de tatăl fetiţelor. A reuşit să se vindece cu ajutorul unei metode, pe care a văzut-o la americani.

08 aug. 2022, 21:25
Cum a trecut Andreea Bălan peste despărţirea de George Burcea: „Mi-am făcut un grup de suport, din 4 oameni”
Cum a trecut Andreea Bălan peste despărţirea de George Burcea

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărţirea de George Burcea. La 27 de ani, cântăreaţa se confrunta pentru prima dată cu depresia. Nu înţelegea de ce simte un gol în interior, deşi avea tot ce îşi dorea, şi profesional, şi personal. Atunci a fost momentul când a mers la terapeut, pentru a-şi vindeca traumele din copilărie.

Citeşte şi: Cum a trecut Andreea Bălan prin cumpenele vieţii: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV”

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărţirea de George Burcea

Unul dintre momentele cheie din viaţa ei a fost divorţul de tatăl fetiţelor, care s-a produs cu mare scandal. Andreea Bălan a mărturisit că a descoperit o metodă incredibilă, practicată la americani, care a făcut-o să treacă peste despărţire. Este vorba despre un grup de suport, care a fost alături de ea timp de patru luni de zile.

La 27 de ani am avut pentru prima dată depresie. Aveam o relaţie frumoasă, minunată, începusem şi financiar să fiu bine, aveam o carieră stabilă. Eu aveam aşa un gol interior, dar tot timpul m-am axat pe exterior. Acolo a fost o lecţie foarte mare pentru mine.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauţi în interior, dacă nu lucrezi tu cu tine, dacă nu te duci în trecut, în copilăria ta şi nu-ţi vindeci traumele din copilărie, tot timpul vei avea acest gol în interior şi nefericire în tine. Atunci a început lucrul cu mine.

Când m-am separat de tatăl fetiţelor, mi-am dat seama de multe lucruri. Şi în toţi aceşti doi ani. Am lucrat foarte mult cu mine. S-au scris foarte multe lucruri neadevărate, iar eu nu am ieşit să dezmint, am fost foarte diplomată. Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită.

Mi-am făcut un grup de suport, am văzut asta la americani, pentru a trece peste o despăţire. Este format din patru oameni, trei fete şi un băiat, pe care i-am sunat pe rând, în fiecare zi, timp de patru luni. În fiecare zi, îi luam la rând, vorbeam aceleaşi lucruri, aceleaşi prostii. După care le-am mulţumit.

După patru luni, mi-a trecut, aşa, într-o zi. Nu am mai simţit nimic. Cu toţii avem nevoie de prieteni foarte apropiaţi. Asta aş sfătui în ziua de azi„, a declarat Andreea Bălan, în podcastul „Gândeşte diferit”.