Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui: „Uitarea nu apare niciodată. El este prezent în sufletul nostru”

Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui. Cântăreața de muzică populară a trecut prin momente dificile când și-a pierdut soțul. Bărbatul este prezent în sufletele lor, dar și în discuțiile dintre ea și fiul ei, David, care va împlini 14 ani.

30 mart. 2023, 09:10
Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui: „Uitarea nu apare niciodată. El este prezent în sufletul nostru”
Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui

Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui. În urmă cu doi ani și jumătate, artista și-a pierdut soțul, pe care nu l-a uitat și continuă să fie prezent atât în sufletul ei, cât și în cel al fiului ei.

Eu îl susțin în absolut în orice va decide el să facă. Am ajuns la concluzia, pe propria trăire, că cel mai important este să faci exact ce consideri tu și ce îi face sufletului tău, bine. Și atunci, el trebuie să aleagă singur drumul pe care va merge susținut de mine. Eu încerc să îl ghidez pe anumite linii, dar alegerea îi aparține.

Toată lumea spune că intervine uitarea. Dar nu. Uitarea nu apare niciodată. Nici nu îmi doresc să apară uitarea, vreodată. El este prezent în sufletul nostru și în discuțiile noastre de fiecare dată, însă te trezești în situația în care nu există altă variantă, decât aceea de a accepta adevărul. Și atunci, ușor, ușor, începi să trăiești cu situația în care te-a pus Dumnezeu.

Eu am mai spus și mă repet: datoria mea este să îi arăt lui David că viața e frumoasă și că merită trăită. Întâmplarea care s-a abătut asupra noastră cu tatăl lui, asta… nu înseamnă că el trebuie să gândească urât despre viață, despre trăiri sau trebuie să urască sau să nu mai facă lucruri…„, spune artista, pentru Viva.ro.

Citește și: Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”

Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui

Marcela Fota mărturisește că nu a crezut că ei i se va putea întâmpla așa ceva, să își piardă soțul, pur și simplu. De atunci, încearcă să își ajute fiul să treacă peste nefericitul eveniment. „Tocmai din acest motiv eu încerc să îi bucur fiecare zi a fiului meu, așa cum știu eu mai bine. Pentru noi, această întâmplare din viața noastră am luat-o, pur și simplu, ca pe o lecție de viață. Știți când ești mic și se întâmplă atâtea lucruri și spui: ‘Domnule, mie nu mi se va întâmpla niciodată’. Ați trăit experiența aceasta? Tot timpul ți se pare că doar altuia i se poate întâmpla, vecinului, unei cunoștințe, dar nu ție.

Și când ajungi în situația în care ți se întâmplă, conștientizezi, exact cum am discutat și cu mama noastră, după ce l-am pierdut pe tatăl nostru. Îți dai seama că nu există altă cale, decât să accepți situația în care te-a pus Dumnezeu și să încerci să mergi mai departe.

Iar pentru mine, eu și David suntem ‘cuplul perfect’. Mi-a dat Dumnezeu cel mai bun copil. Vreau să cred că și lui i-a dat Dumnezeu cea mai înțelegătoare mamă și suntem cei mai buni prieteni. Și, avem o relație, sora mea poate să vă confirme, mai mult decât mamă și fiu.

Suntem cei mai buni prieteni și sunt foarte fericită să descopăr că mai are puțin și împlinește 14 ani, își face buletinul. Și, totuși, își dorește foarte mult să petreacă timp cu mine. Iar asta nu face altceva decît să mă bucure. Avem momentele noastre, chiar plecăm și amândoi în minivacanțe. Ieșim la restaurante amândoi, mâncăm aceleași feluri de mâncare…”, susține Marcela Fota.