Marcela Fota, postare controversată pe internet. Fanii sunt convinși că s-a despărțit de iubitul tinerel

Marcela Fota a trecut prin cea mai cumplită experiență din viața ei, după ce și-a pierdut soțul pentru totdeauna, la finalul anului 2020, chiar dacă Crăciun.

30 ian. 2023, 16:55
Marcela Fota, postare controversată pe internet. Fanii sunt convinși că s-a despărțit de iubitul tinerel

Marcela Fota a încercat să fie puternică până la final pentru David, băiatul pe care îl are alături de soțul decedat.

I-a luat un an întreg să se obișnuiască cu ideea că soțul ei este acum o amintire frumoasă, dar foarte dureroasă și că nu mai poate face nimic ca să-l aducă înapoi. S-a luptat cu aceste gânduri zi de zi, iar când a venit momentul potrivit a decis să dea iubirii o nouă șansă.

Marcela Fota, în vârstă de 45 de ani, a anunțat, cu câteva luni în urmă, că are un nou iubit. Ea spunea atunci că noul partener are doar 23 de ani, însă nu o deranjează deloc acest aspect. Pentru artistă vârsta e doar un număr și nu o dă înapoi niciun moment.

Citește și Marcela Fota a dat vestea așteptată pe toți! Când va aduce pe lume al doilea copil

Postarea controversată care i-a convins pe fani că Marcela Fota și iubitul s-au despărțit

Mulți au criticat-o pentru că a depășit atât de repede pierderea soțului și pentru că a ales să înceapă o relație cu cineva mult mai tânăr decât ea. Cu toate acestea, Marcela Fota nu s-a lăsat influențată de comentariile răutăcioase din partea urmăritorilor săi și a continuat să-și trăiască viața, însă cât mai departe de ochii curioșilor.

Tocmai pentru că a ales să nu-și afișeze relația în public, gurile rele au început să creadă că cei doi s-au despărțit. Artista a plecat recent în vacanță împreună cu familia și fiul, dar iubitul nu a fost prezent. Mai mult, a postat o fotografie în care dădea de înțeles că e singură în oraș, lucru care i-a făcut pe fani să-și pună multe semne de întrebare.

Citește și Marcela Fota este însărcinată cu iubitul tinerel? Artista a făcut anunțul: „Dacă Dumnezeu vrea”

Mai mult decât atât, Marcela Fota a ales să pună la poza respectivă cea mai recentă melodie a lui Miley Cyrus, care face furori pe internet și pe care i-a dedicat-o fostului său soț, Liam Hemsworth. Versurile melodiei sunt foarte triste, ceea ce i-a făcut din nou pe fani să se gândească la o despărțire.

În ultima perioadă artista nici nu a mai vorbit despre partener și nu a mai postat imagini cu el.

În același timp, Marcela Fota a făcut declarații recent despre faptul că își mai dorește un copil. ”O surioara? De ce nu, daca Dumnezeu vrea, oricand! David nu cred ca ar vrea, dar eu stiu ce inseamna sa ai frati!”, a spus ea pentru Star Popular.