Cum a trecut o bunicuţă peste pierderea părului: Un TATUAJ pe tot capul GALERIE FOTO

Sătulă să poarte peruci şi pălării, Ann McDonald, care suferă de alopecie, a apelat la o modalitate neobişnuită pentru a înlocui părul pierdut în urmă cu treizeci de ani: un tatuaj enorm.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 14:28

Realizarea tatuajului, care reprezintă un motiv floral, a durat 12 ore, dar bunicuţa spune că acest lucru i-a schimbat viaţă şi a făcut-o să se simtă mai fericită decât a fost întreaga ei viaţă.

„Eram din ce în ce mai deprimată din cauză faptului că nu aveam păr. Mă simţeam atât de urâtă cu chelie încât în unele zile pur şi simplu nu mă ridicam din pat şi plângeam. Nu voiam să mai fiu chelioasă şi voiam să-mi acopăr capul cu ceva. Am sute de peruci şi pălării pentru a mă acoperi, dar nu mă mai mulţumeau. Astfel, am decis să îmi fac un tatuaj pe cap”, a declarat Ann, care are trei nepoţi.

Citeşte şi Vrei să-ţi faci un tatuaj asiatic? Iată câteva exemple pentru a renunţa la idee

După mai multe încercări de a intra într-un salon de tatuaj şi şi mai multe refuzuri din partea artiştilor, a reuşit să-l convingă pe un tânăr să-i îndeplinească dorinţa, scrie Daily Mail.

„M-a durut foarte, foarte tare. A fost o experienţa dureroasă, dar am suportat toată durerea pentru că îmi doream foarte mult acest tatuaj. Mă simt foarte fericită de când mi-am făcut tatuajul, e mult mai bine decât atunci când purtam o perucă”, a mai spus Ann McDonald.

Deşi mulţi oameni întorc capul pe stradă după ea şi îi aruncă priviri ciudate, chiar şi din partea tinerilor, femeia se bucură de susţinerea soţului ei, de 68 de ani, şi ale celor cinci copii ai lor.

Citeşte şi Pisică tatuată ca să fie „cool” ca stăpânul ei VIDEO