Cum a votat Floricica Dansatoarea în turul doi al alegerilor. Asta da, surpriză! VIDEO

Floricica Dansatoarea, pe care românii au cunoscut-o ca fiind una dintre prezenţele excentrice ale mitingurilor politice, le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale,cu cine are de gând să voteze și de ce.

24 nov. 2019, 14:00

Floricica Dansatoarea, pe numele real Floarea Dragomir, îi cerea în 2017 actualului președinte să vină și să discute cu ea, ținând chiar un moment de protest, la Cotroceni.

„Unde este domnul Iohannis? Să vină domnul Iohannis! Să vă fie rușine! Huooo!”, spunea femeia care a devenit celebră pentru dansurile sale în ritm de manele, în interviul care i-a adus popularitatea printre internauții români.

Daniel Ghiţă se implică în politică. Atac dur la preşedintele Klaus Iohannis. „Nu îmi las copilul pe mâna unuia care nu are copii”

Alegerea acesteia pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale au stârnit și reacții negative, mai ales în contextul protestului spontan al acesteia de pe 10 august, de la mitingul din Piața Victoriei, din Capitală.

„Stimați oameni buni, mă duc la vot! Iesiți la vot! Eu o votez pe Viorica Dăncilă, cu Dumnezeu înainte, chiar dacă ne judecați! Ce a facut președintele țării timp de 5 ani? Nu mai am încredere în el! I-am dat o șansă! Vă pup și vă respect, o fac pentru țara mea să fie pace și iubire și liniște! Dumnezeu să facă dreptate!”, a fost mesajul transmis de Floricica Dansatoarea.


loading...
Partenerii noștri