Cum afectează sezonul Balanţei horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte. Atenţie la relaţii şi parteneriate!

Balanta guvernează parteneriatele și relațiile, deoarece este unul dintre semnele dominante ale lui Venus, planeta iubirii, și stăpânește toate aspectele echilibrului și corectitudinii.

24 sept. 2023, 17:15
Cum afectează sezonul Balanţei horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte. Atenţie la relaţii şi parteneriate!

Sezonul Balanţei 2023. Respiră adânc și eliberează toate grijiile sezonului Fecioarei și, odată cu ele, ideea că trebuie să tânjești după o ideală nerealistă de perfecțiune în viața ta romantică. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți așa cum ești, autentic și autentic, pentru a găsi iubirea pe care ai dorit-o întotdeauna. Nu ești demn doar dacă ești perfect, ci pentru că te-ai născut cu acest drept.

Balanta guvernează parteneriatele și relațiile, deoarece este unul dintre semnele dominante ale lui Venus, planeta iubirii, și stăpânește toate aspectele echilibrului și corectitudinii. În dragoste, acest lucru poate să se manifeste diferit, deoarece se referă la atingerea unui echilibru în interiorul tău și în relația ta într-un mod autentic pentru tine.

Iată cum afectează sezonul Balanță horoscopul iubirii pentru toate zodiile!

Balanta
Acesta este începutul zodiei tale, pe măsură ce Soarele se schimbă în Balanță și toată lumea este binecuvântată cu capacitatea de a avea puțin din acest semn de aer. Soarele guvernează asupra acțiunilor și alegerilor eterne, iar în Balanță, înseamnă că tu și partenerul tău veți fi mai concentrați pe compromis și reciprocitate. Folosește-l pentru a continua să te onorezi pe tine și visele tale așa cum ai fost, dar permite-ți să vezi acțiunile partenerului tău prin iubire.

Horoscop Mihai Voropchievici 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Sezonul talerelor de foc, cine merge pe gheaţă subţire toată săptămâna

Când îți poți schimba perspectiva către una a iubirii, îi permiți partenerului să crească, să se schimbe și ca relația ta să se îmbunătățească. Doar pentru că ceva a fost adevărat în trecut, nu înseamnă că încă mai este și, pe măsură ce vei practica această credință, vei fi, de asemenea, în spațiul necesar pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat relația.

Sezonul Balanței este întoarcerea ta solară și noul an personal, pe măsură ce Soarele se mișcă prin spațiile în care era când te-ai născut. Ia asta ca pe o oportunitate de a-ti îmbrățișa creșterea recentă și de a alege să lasi trecutul în urmă, pe măsură ce devii entuziasmat de tot ceea ce va urma.

Sezonul Balanţei 2023. Scorpion
Pentru a continua să crești, să te vindeci și să creezi spațiu pentru dragostea pe care o cauți, trebuie, de asemenea, să găsești un loc în care să pui tot ceea ce ai trecut în trecut. Ești un semn de apă incredibil de emoțional, care se simte adesea confortabil în provocările relațiilor sau a iubirii nereciproce, deoarece oferă o intensitate la care tânjesti. Deși acest aspect de conexiune te va lăsa inevitabil neîmplinit, ai tendința de a trece printr-o fază de a învăța ce este cu adevărat dragostea înainte de a putea elibera această idee că trebuie să se simtă ca un roller coaster pentru a fi real.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Sezonul Balanță stăpânește asupra sectorului tău de vise, intuiție și inconștient pe măsură ce simți o mai mare conștientizare a trecutului tău și găsești un echilibru între intensitatea conexiunilor nesănătoase și bucuria iubirii sănătoase. Acesta este ultimul sezon de vindecare și curățare înainte ca sezonul zodiacal să revină în octombrie 2023, împreună cu sezonul eclipselor. Folosește acest timp pentru a crea un sentiment de acceptare, onorând ceea ce ai învățat și valoarea ta divină, astfel încât să nu mai confunzi vreodată o lecție ca fiind cea mai mare binecuvântare a ta.

Sezonul Balanţei 2023. Săgetător
Nu ai nicio problemă să gândești mare, dar se rezumă la alinierea acțiunilor tale cu visele tale, astfel încât să le poți transforma în realitate. Aceasta implică disciplină, urmărire și angajament față de ceea ce îți dorești cel mai mult de la viață și iubire. Fiecare intenție începe ca o dorință. O simplă revărsare de emoție în univers în timp ce speri la ceea ce poate părea de neconceput, dar la care inima ta nu poate renunța.

Balanța iti guvernează zona de dorințe și, pe măsură ce Soarele se deplasează în acest semn de aer iubitor, esti îndrumat să acționezi conform dorințelor inimii tale. Dragostea este uimitoare și capricioasă și, uneori, cea mai bună iubire poate să nu pară reală, mai ales dacă încă înveți că ești demn de tot ceea ce îți dorești. Trebuie să exersezi angajamentul pentru a-ti îndeplini visele. Va trebui sa-ti onorezi dorințele asigurându-te că acțiunile tale se aliniază cu adevărul tău interior și, pe măsură ce faci, vei vedea cât de magic poate fi Sezonul Balanței.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


Calendar 2024