Cum ai grijă de pielea feţei în sezonul rece

Vântul şi aerul rece sunt extrem de incomode pentru ten. Fără o îngrijire temeinică a feţei, aceasta are de suferit atunci când temperaturile sunt foarte scăzute. Iată cum ai grijă de pielea feţei în sezonul rece.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 12:09
Cum ai grijă de pielea feţei în sezonul rece

In primul rand, multe femei tind sa isi spele fata cu apa fierbinte atunci cand ajung acasa. Dupa o zi lunga si grea, o baie fierbinte suna bine, insa nu si pentru feta.

Citeşte şi  Boli care ţi se pot citi pe ten

Putina apa calduta si un gel de curatare special pentru tenul tau isi fac treaba foarte bine. De asemenea, poti apela la o apa micelara daca ti se pare ca iti curata fata mai bine. In cazul in care ai tenul gras, spala-ti fata dimineata si seara. Pentru un ten uscat, specialistii recomanda sa iti cureti fata seara cu demachiant, iar dimineata sa folosesti si apa pentru a-l curata.

Imediat dupa ce ti-ai curatat tenul, este o idee buna si sa il hidratezi. Pentru ca porii sunt suficient de deschisi pentru a intra cat mai bine produsele de hidratare, foloseste o crema hidratanta special conceputa pentru tenul tau. Multe femei gresesc atunci cand cred ca daca au tenul gras nu au nevoie si de hidratare. O analiza a pielii te ajuta sa descoperi exact nivelul de hidratare de care are nevoie tenul tau.

Citeşte mai mult pe TeoTrandafir.com