Cum alegem crema hidratantă: Sfaturi importante pentru fiecare tip de ten

Piata cosmeticelor pentru femei este „inundata" de produse de diverse marci si provenind de la companii diferite, fiecare dintre ele fiind promovat drept solutia miraculoasa la toate problemele tale. Pe langa marca, diferente intre o crema sau alta apar si in ce priveste ingredientele alese, concentratiile, textura si tipul de ten caruia i se adreseaza.

21 sept. 2015, 20:24
Cum alegem crema hidratantă: Sfaturi importante pentru fiecare tip de ten

Fiecare produs este creat pentru pentru a rezolva o anumita problema legata de piele, fie ca e vorba de deshidratare, iritatii, acnee, descuamari, puncte negre s.a.m.d. Nu e nicio mirare, asadar, ca ne trezim in fata raftului fara sa stim ce crema sa alegem. Din acest articol vei afla care produs ti se potriveste, ce ingrediente sa cauti si pe care sa le eviti, dar si care este modul CORECT de folosire a cremelor de fata.

Nu exista femeie, indiferent de varsta, care sa nu aiba pe noptiera o colectie de creme si lotiuni pentru ten si corp. Pe multe dintre ele le cumparam pentru ca ne place mirosul lor, altele ne-au fost recomandate de prietene si le folosim cand si cand, insa in fiecare „arsenal” de infrumusetare exista unul-doua produse de baza, pentru uz zilnic, fara de care simtim ca nu putem supravietui. Crema hidratanta de fata este un astfel de produs. De zi sau de noapte, simpla – de vara sau cu formula imbogatita – pentru sezonul rece, crema de fata ne este indispensabila, din doua motive evidente: in primul rand, tenul este primul care intra in contact cu factorii de mediu atunci cand iesim din casa (asta pentru ca, in rest, ne putem acoperi corpul cu imbracaminte, saluri, fulare, manusi etc.); in al doilea rand, chipul le dezvaluie celorlalti amanunte despre personalitatea noastra, functionand ca o carte de vizita atunci cand suntem pe strada, astfel incat o fizionomie frumoasa si un ten ingrijit sunt obligatorii in orice situatie sociala, indiferent ca suntem la birou, mergem la un interviu sau pur si simplu la cumparaturi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO