Cum alegi bretonul potrivit pentru forma fetei tale

La fel ca mai toate trendurile, şi bretonul este din nou la modă, făcând furori printre vedete. Printre celebrităţile care au adoptat o coafură cu breton se numără Emma Stone, Kerry Washington, Lea Michele sau Beyonce.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 06:06
Cum alegi bretonul potrivit pentru forma fetei tale

Bretonul accentueaza trasaturile fetei, putand fi comparat cu o rama de tablou. Cu ajutorul bretonului, ochii, gura sau nasul ies mai mult in evidenta, ceea ce poate fi un real atu pentru multe dintre femei. Gasind tipul de breton potrivit, poti obtine atat o coafura de top, dar iti poti scoate in evidenta si trasaturile frumoase ale fetei.

Iata ce tip de breton se potriveste cu fiecare tip de forma a fetei!

FATA IN FORMA DE INIMA – BRETON FRANJURAT

Pentru femeile cu fata in forma de inima, bretonul franjurat este cea mai buna alegere, pentru ca stabileste un echilibru vizual, punand in evidenta partea centrala a chipului, in special ochii.

FATA PATRATA – BRETON INTR-O PARTE

O fata patrata inseamna o figura puternica, proeminenta, cu accent pe zona maxilarului.

Cea mai buna alegere pentru un astfel de chip este bretonul intr-o parte, pentru a da un aer mai feminin si mai fin fetei. Hair-stilistii recomanda bretonul intr-o parte, cu o carare adanca.

FATA OVALA – ORICE TIP DE BRETON

Daca te numeri printre norocoasele cu o forma ovala a fetei, poti adopta orice fel de breton, pentru ca acest tip de forma a fetei este cel mai echilibrat dintre toate. Poti alege un breton lung, extrem de versatil, un breton scurt si chic sau un breton intr-o parte, pentru un aer romantic.

Continuarea pe Lyla.ro