Cum ar arăta iPhone 14. Ar avea cameră de 48 megapixeli, zoom de tip „periscop” şi filmare în rezoluţie 8K

Cum ar arăta iPhone 14. Mai sunt câteva luni până la lansarea noului model şi se speculează că iPhone Pro ar avea camere de 48 de megapixeli şi capabilităţi de înregistrare video cu rezoluţie 8K.

29 mart. 2022, 08:33
Cum ar arăta iPhone 14. Ar avea cameră de 48 megapixeli, zoom de tip „periscop” şi filmare în rezoluţie 8K
Cum ar arăta iPhone 14

Cum ar arăta iPhone 14. Dimensiunile se schimbă în 2022, iar Apple elimină modelul iPhone mini de 5,4 inchi, deoarece s-a dovedit a fi nepopular în rândul clienţilor. După ce a avut vânzări slabe, Apple intenţionează să se concentreze pe modele de iPhone de dimensiuni mai mari şi ne aşteptăm să vedem un iPhone 14 de 6,1 inchi, un iPhone 14 Pro de 6,1 inchi şi un iPhone 14 Max de 6,7 inchi. şi un iPhone 14 Pro Max de 6,7 inchi.

Camera din spate ar putea vedea, de asemenea, un nou design, transmite macrumors.

Citeşte şi: Trucul pe care trebuie să îl ştie toţi utilizatorii de iPhone sau Android. Ce se întâmplă dacă tastezi #67# pe telefon

Cum ar arăta iPhone 14

Unele dintre noile iPhone-uri pot avea un cadru de titan, iar difuzoarele şi microfonul vor fi reproiectate. Apple ar putea folosi, de asemenea, un nou sistem termic care va menţine iPhone-ul mai rece pentru a minimiza impactul cipurilor mai rapide şi al conectivităţii 5G.

Noile iPhone-uri includ întotdeauna îmbunătăţiri ale camerei, iar iPhone 14 nu face excepţie.

Camera Ultra Wide va fi îmbunătăţită şi există posibilitatea ca Apple să introducă un obiectiv cu zoom de tip „periscop” care să permită un zoom optic mult mai mare, dar încă nu este clar dacă acesta va veni în 2022 sau 2023.

Modelul iPhone 14  Pro  ar putea avea, de asemenea , camere de 48 de megapixeli şi capabilităţi de înregistrare video cu rezoluţie 8K.