Cum arată acum actorii din „Singur acasă”. Mama lui Kevin are 67 de ani

Cum arată acum actorii din "Singur acasă". Pe lângă reîntâlnirea cu cei dragi, de Crăciun oamenii aşteaptă cu nerăbdare celebrul film, care încântă de mai bine de 30 de ani. Aventurile micuţului Kevin stârnesc hohote de râs la fiecare vizionare.

11 dec. 2021, 18:26
Cum arată acum actorii din „Singur acasă”. Mama lui Kevin are 67 de ani
La 67 de ani, Catherine O’Hara arată foarte bine

Cum arată acum actorii din „Singur acasă”. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe puştiul Macaulay Culkin, azi în vârstă de 41 de ani, şi a scris povestea special pentru el.

Cum arată acum actorii din „Singur acasă”

Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. Tatăl lui Kevin McCallister, actorul John Heard s-a stins din viaţă în 2017.

Citeşte şi: Casa în care s-a filmat „Singur acasă”, de închiriat pe Airbnb. Cât costă o noapte în casa aventurilor lui Kevin

Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin McCallister

Rolul lui Kevin McCallister l-a consacrat pe Macaulay Culkin (41 de ani) în lumea actoriei. Avea numai 10 ani atunci când a apărut pentru prima oară în faţa camerelor de filmare, însă în ciuda vârstei foarte fragede, a reuşit să îi cucerească pe toţi cu zâmbetul ştrengar şi cu poznele pe care le făcea. Acum, actorul aproape că nu mai seamănă deloc cu copilul din film.

Catherine O’Hara, în rolul Kate McCallister, mama lui Kevin

Rolul mamei lui Kevin l-a primit frumoasa actriţă Catherine O’Hara (67 de ani), care la vârsta de 36 de ani, cucerea orice bărbat. Trăsăturile ei speciale nu au pierit odată cu trecerea anilor. La 67 de ani, Catherine O’Hara arată chiar mai bine decât atunci când juca personajul lui Kate McCallister, disperată să îşi găsească mai repede copilul lăsat acasă.

Devin Ratray, în rolul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin

Devin Ratray (44 de ani), mai aduce cât de cât cu Buzz din filmul care l-a consacrat. Trăsăturile copilăroase de pe atunci s-au transformat într-unele puţin maturizate, însă actorul nu s-a schimbat foarte mult. După ce a jucat rolul fratelui lui Kevin, Devin a mai apărut în seriale precum „Elementary”, „An American Education” şi „Agent Carter”.

Kieran Culkin, în rolul verişorului Fuller

Fratele lui Macaulay Culkin, Kieran, în vârstă de 39 de ani, este de nerecunoscut. El l-a interpretat pe verişorul lui Kevin McCallister care în prima serie a comediei este cunoscut în familie pentru că face pipi în pat. Kieran ca şi fratele lui mai mare a îmbrăţişat meseria de actor de la o vârstă extrem de fragedă.

Joe Pesci, în rolul hoţului Harry Lime

Rolul unuia dintre tâlhari, Harry Lime, a fost jucat de către actorul italian-american Joe Pesci (78 de ani). La vremea aceea, avea deja 47 de ani, însă acest lucru nu putea fi observat pe chipul lui. Iar nici acum, la vârsta de 78 de ani, actorul nu îşi arată vârsta chiar dacă trăsăturile faciale s-au mai înăsprit cu trecerea anilor.

Daniel Stern, în rolul hoţului Marv Merchants

Daniel Stern (64 de ani) a jucat rolul celui de-al doilea tâlhar din „Singur acasă”, Marv Mechants. Nu a fost primul film în care a jucat, însă este cel care l-a făcut cunoscut în lumea actoriei. Pe-atunci avea 33 de ani, acum, la vârsta de 64 de ani, încă mai cochetează cu camerele de filmat. Cel mai recent rol l-a avut în serialul tv „Manhattan”.