Cum arată acum Alina Vidican după ce şi-a făcut operaţii estetice de 40.000 de euro. Fosta soţie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut

Cum arată acum Alina Vidican după ce şi-a făcut operaţii estetice de 40.000 de euro. Cea de-a doua fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a schimbat radical după ce a apelat la medicul estetician pentru diverse proceduri de înfrumuseţare.

06 sept. 2022, 23:45

Cum arată acum Alina Vidican după ce şi-a făcut operaţii estetice de 40.000 de euro. A divorţat cu scandal de Cristi Borcea, acceptând cu greu faptul că fostul acţionar de la Dinamo iubeşte o altă femeie. Alina Vidican și-a schimbat radical nu doar viața, ci și înfățișarea, iar acum este de nerecunoscut față de perioada când era la brațul celebrului afacerist.

Citeşte şi: Imagini incredibile! Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar, înainte să vină în România FOTO

Cum arată acum Alina Vidican

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric și și-a injectat pomeții și buzele. Pentru aceste intervenţii, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro, potrivit bzi.ro.

Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe brazilianul Claude Senhoreti în urmă cu aproximativ 4 ani, la o petrecere aniversară. A fost dragoste la prima vedere, însă nu au grăbit lucrurile, ci au lăsat relația să evolueze treptat.

Claude Senhoreti își arată dragostea și admirația față de soția sa cu fiecare ocazie. Pe lângă vorbele alese, brazilianul o răsfață pe blondină și cu gesturi romantice.

Ultima surpriză pe care i-a oferit-o româncei a fost de Ziua Îndrăgostiților. Buchetul imens oferit alături de declarația de dragoste le-a postat și pe Instagram. „La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragostea mea! Mulțumesc că mă susții mereu și ești lângă mine. Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată, atât în interior, cât și în exterior”, a scris Claude Senhoreti pe pagina sa de Instagram, unde a postat și câteva fotografii alături de Alina Vidican.