Reacţia lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni: „Amândoi ne doream”

Reacţia lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Viaţa fostului acţionar de la Dinamo este una foarte liniştită acum, alături de Valentina Pelinel, însă nu a fost mereu aşa. Are opt copii din trei căsătorii şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

06 iun. 2022, 09:31
Reacţia lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni: „Amândoi ne doream”
Reacţia lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni

Reacţia lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Până să o cunoască pe Valentina Pelinel, Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Cu prima soţie are trei copii, dintre care doi gemeni, situaţie care a fost cu repetiţie.

Reacţia lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni

Actual soţie a dezvăluit recent cum a reacţionat Cristi Borcea în momentul în care i-a dezvăluit că şi ea va avea gemeni. „Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment.

Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Valentina Pelinel, mai sinceră ca niciodată. Cum i s-a schimbat, de fapt, viața de când este cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea

Valentina Pelinel a avut răbdare şi a fost alături de Cristi Borcea, cât timp a fost în închisoare, s-a ocupat de afacerile acestuia, ba chiar mai mult, i-a făcut şi trei copii. Cu toate acestea, blondina surprins cu o declaraţie, la care nimeni nu se aştepta. În momentul când afaceristul a fost eliberat şi s-au căsătorit, au semnat un contract prenupţial. Asta înseamnă că, în cazul unui divorţ, fiecare rămâne cu bunurile avute până la momentul căsniciei.

„Eu şi soţul meu, de când ne ştim, ne-am plăcut. A fost o chimie, şi ca prieteni, înainte de orice, pentru că noi vorbeam foarte mult, ca oameni, ca prieteni. Ne spuneam of-ul, de bine, rău, cum faci cu un prieten. Aşa ne-am dat seama foarte tare că avem multe lucruri în comun şi că noi comunicăm foarte uşor unul cu celălalt şi ne susţinem inevitabil.

Momentul în care a trebuit să aleg a fost momentul crucial, când viaţa ne-a despărţit şi mi-a zis: „Pleci la New York, ai acolo apartament, prieteni, tot ce-ţi doreşti, eşti tânără, eşti frumoasă, ai viaţa înainte sau stai aici şi te lupţi cu toată lumea pentru noi”. Atunci a fost momentul în care am luat decizia să-i rămân alături, nu sunt genul să plec la rău, îmi doream să fie lângă mine, să facem o familie.

Nu am spus niciodată asta public. Adevărul este că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relaţia asta pentru bunurile soţului meu. Dacă noi ne vom separa vreodată, fiecare pleacă cu ce a venit, simplu”, a declarat Valentina Pelinel în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.