Cum arată acum Bianca Brad, la șapte ani de când a fost diagnosticată cu cancer: „Am stat retrasă o perioadă lungă de timp”

Cum arată acum Bianca Brad, la șapte ani de când a fost diagnosticată cu cancer. Fostul manechin a îndurat zeci de tratamente, dar a reușit să se vindece complet, motiv pentru care își îndeamnă fanii să facă ceea ce le dictează sufletul. Femeia este convinsă că rugăciunile și credința au contribuit foarte mult la vindecare.

27 iun. 2023, 22:18

Cum arată acum Bianca Brad, la șapte ani de când a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta a fost prezentă la petrecerea VIVA din acest an. Cu toate că nu este amatoare de petreceri mondene, și-a făcut apariția la brațul fratelui ei, Marian, stabilit în Germania.

Citește și: Bianca Brad a mărturisit cât de grea este lupta cu cancerul, dar și care este cel mai mare regret al vieții ei: „Pur și simplu iubesc oamenii”

Cum arată acum Bianca Brad, la șapte ani de când a fost diagnosticată cu cancer

Eu nu am mai fost demult la un eveniment monden, pentru că am stat retrasă o perioadă lungă de timp și sunt foarte curioasă ce se întâmplă.

Păi, am fost și cumva nevoită să stau departe de evenimente, pentru că aveam altceva de făcut foarte important. Aveam un proiect. De câte ori eram întrebată ce proiecte am, spuneam că lucrez la un proiect foarte, foarte mare și foarte important și o să vorbesc despre el când se va putea.

Și am vorbit, într-adevăr, după șase ani, iar acum starea îmi permite și timpul să reapar și să mă reintegrez într-o formă nouă, renăscută. Am prins aripi„, a declarat Bianca Brad, pentru Viva.ro.

Bianca Brad, mărturisiri emoționante despre moartea fetiței sale

Bianca Brad este o femeie puternică și asta pentru că a reușit să facă față mai multor bătălii pe care viața i le-a oferit. Și-a dat voie să sufere, iar puterea rugăciunii a ajutat-o să meargă mai departe, după cum chiar ea spune.

A reușit să se ridice după fiecare încercare și să fie mai puternică, mai ales că viața i-a dat o lovitură foarte grea atunci când fetița acesteia a murit.

Am avut mai multe încercări, dar am reușit, nu prea ai de ales, adică ori clachezi, ori te ridici. Eu am și clacat, dar am căzut, m-am ridicat (…) Am căpătat exercițiu.

În primul rând, mi-am permis să sufăr, să jelesc, să înfrunt durerea, să o trăiesc, ca să o consum, pentru că am învățat atunci, după ce mi-a murit fetița, că este foarte important să nu ții durerea în tine, pentru că și acea durere pe care o ții în tine poate duce la declanșarea a tot felul de boli, dar nici eu nu știu exact cum am reușit. Pur și simplu ziceam că mai rezist încă puțin, încă puțin, după aceea am cunoscut puterea rugăciunii”, a mărturisit Bianca Brad.