Cum arată acum Cristina Dochianu, fosta prezentatoare de la Antena 1. Blondina a împlinit 39 de ani și are 4 copii

Cum arată acum Cristina Dochianu, fosta prezentatoare de la Antena 1. Blondina care pe vremuri aducea știrile din Sport și Meteo, este acum o femeie împlinită, are patru copii cu Cristian Fogarassy, bărbatul pentru care a renunțat la televiziune. Din 2013, vedeta a fost extrem de discretă cu viața ei privată.

13 iul. 2023, 17:00

Cum arată acum Cristina Dochianu, fosta prezentatoare de la Antena 1. În 2015, blondina a adus pe lume primul copil, o fetiță, Yvonne (7 ani), iar în 2017 s-a născut și a doua fiică, Anais (6 ani). Nicholas are 4 ani, iar mezina, pe care o cheamă Maria-Evelin Cristina, a venit pe lume anul trecut, în primăvară.

Citește și: Surpriză de proporții la Antena 1. Cine revine la Observator, după ce o celebră prezentatoare a spus adio trustului

Cum arată acum Cristina Dochianu

Fosta prezentatoare de știri sportive de la Antena 1, GSP TV și, ulterior, Prima TV, a absolvit Academia de Studii Economice, secția Comert-Turism. Primul ei job a fost cel de hostess, iar debutul la TV a avut loc la matinalul „Dimineața devreme”, de la Antena 1.

În urmă cu câteva zile, Cristina a împlinit 39 de ani. Și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy, în vara anului 2013, s-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013, după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014. Anul acesta vor sărbători nouă ani de la nunta fastuoasă.

Afaceristul Cristian Fogarassy a mai fost căsătorit o dată, fosta sotie, Andreea, dăruindu-i un băietel. Cei doi au divorțat în anul 2012.

Știrista de la Observator a zis „Da!”

Irina Ursu se pregătește de nuntă, deoarece tocmai a fost cerută în căsătorie și nu a stat deloc pe gânduri până să zică „Da!”. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii în ultima perioadă, deoarce trăiește o poveste de iubire alături de Cristian Drăghiceanu. Bărbatul care o face fericită este medic, specialist în osteopatie. De curând, bărbatul a hotărât să facă pasul cel mare și să oficializeze relația cu prezentatoarea de la Observator.

De aproximativ un an de zile, Irina Ursu se arată în fața spectatorilor Antena 1, în fiecare weekend. Internauții au primit-o cu brațele deschise încă de la primele buletine Observator prezentate. Nu a fost deloc ușor pentru ea, deoarece responsabilitatea care i-a picat pe umeri este una uriașă, însă aceasta a reușit să se adapteze rapid și să facă față cu brio.

Am simțit inițial o presiune, pentru că am primit un tronson extrem de important și știu cât de multă muncă este în spatele acestor programe de știri, astfel că mi-am dorit ca prestația mea să fie impecabilă.

A fost o provocare pentru mine să trec de la un stil de emisiune în care abordarea și exprimarea era mai liberă și relaxată, la rigoarea unui program de ora 19.00. Am exersat destul de mult partea de retorică, ritm și dicție, astfel încât să mă aliniez cerințelor „Observator”.

Pentru că sunt o perfecționistă, mai ales în meserie, am lucrat constant astfel încât adaptarea să se producă cât mai rapid. Am avut și teama că nu mă voi integra suficient de repede în echipă, însă pot spune că realitatea mi-a demonstrat că temerile mele erau exagerate”, spunea Irina Ursu în cadrul unui interviu pentru tvmania.ro.