Transfer-bombă în televiziune. A lăsat PROTV-ul pentru Antena 1. O super prezentatoare și-a dat demisia și merge la postul rival

Ramona Păuleanu se întoarce în televiziune. Până acum doi ani, jurnalista clabora cu ProTv, însă acum a semnat cu Antena 1.

17 mart. 2023, 16:27
Transfer-bombă în televiziune. A lăsat PROTV-ul pentru Antena 1. O super prezentatoare și-a dat demisia și merge la postul rival

Ramona Păuleanu a făcut pauză doi ani de zile de la televiziune pentru a deveni mamă, iar acum a decis să meargă la postul rival, și anume Antena 1. Potrivit unor surse, fosta vedetă ProTv se va ocupa de rubrica meteo de la Observator, iar paginademedia.ro scrie că va putea fi văzută pe post începând de săptămâna viitoare.

Ramona Păuleanu nu a venit cu vreo reacție cu privire la aceste informații. Nici nu a confirmat, nici nu a infirmat revenirea în televiziune de săptămâna viitoare.

Ramona Păuleanu, momente de coșmar după ce a născut

În ultimii ani, Ramona Păuleanu a trecut printr-o perioadă destul de dificilă fiindcă a stat foarte mult timp prin spital, după ce a devenit mamă. Aceasta a născut gemeni înainte de termen, o fată și un băiat, Alexandra și Luca. O bacterie l-a afectat foarte tare pe micuț, care a fost internat în spital mai multe luni.

La vremea respectivă, jurnalista a povestit chinul prin care a trecut după ce a devenit mamă.

Citește și Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni. Frumoasa prezentatoare trece prin momente grele

”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine.

Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit. Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui. Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine.

Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta. Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu. Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adauga, când în loc să îl bucuram, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brate și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva. Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a mai scris Ramona Paulescu pe Instagram.

Citește și Cum se simte bebeluşul Ramonei Păuleanu, după ce a fost la un pas de moarte: „Nu ai zice că a trecut prin ce a trecut”