Cum arată acum fiica Andei Călugăreanu? Ioana Tufaru are 46 de ani și duce o viață grea, trăind doar din ajutor social

Ioana Tufaru nu are cea mai fericită perioadă din viața ei. Aceasta are o situație financiară destul de dificilă și, în plus, acum este în doliu, după ce cumnatul ei s-a stins din viață.

17 mart. 2023, 18:30

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a șocat publicul cu ultima sa apariție de la emisiunea „Acces Direct”, unde a fost invitată alături de soțul ei. Cei doi au mărturisit că se confruntă cu probleme destul de complicate în familie, dat fiind că actualul ei soț, Ionuț Mardare, este implicat într-un scandal uriaș cu sora fratelui lui. Totul a pornit de la faptul că Ionuț Mardare nu a fost anunțat de moartea fratelui său. Cei doi au apărut îmbrăcați în haine de doliu, Ioana Tufaru purtând o rochie neagră foarte lungă. Ceea ce a șocat însă a fost schimbarea radicală de look a acesteia. Actrița a apărut cu părul vopsit albastru.

Citește și: Ioana Tufaru este în doliu! Fiica Andei Călugăreanu a mai pierdut pe cineva drag: ”Mi-e sufletul sfâșiat de durere”

Cuplul suferă acum pierderea din familie. Ionuț Mardare este cât se poate de afectat, dat fiind că era foarte apropiat de fratele său, cu care vorbea constant la telefon, chiar de mai multe ori pe săptămână. Acesta este nemulțumit de faptul ca nu a fost anunțat de moartea lui, dar și de anumite decizii pe care cumnata le-a luat fără să îl consulte. De asemenea, se pare că la mijloc ar fi vorba si de o moștenire destul de consistentă.

Ioana Tufaru locuiește într-o garsonieră oferită de Gigi Becali

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare nu au cea mai strălucită situație financiară. Cei doi locuiesc, alături de băiețelul lor de cinci ani, într-o garsonieră pe care Gigi Becali le-a oferit-o în trecut, în anul 2019.

„Ne-am mutat tot în „ograda” domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje”, a declarat Ioana Tufaru în 2019.

În prezent, Ioana Tufaru nu are un loc de muncă, însă beneficiază de ajutor social și mai primește venituri din drepturi de autor. La finalul lunii abia dacă reușește să ajungă la 1.500 lei. Totuși, aceasta nu caută să își găsească un job.

„Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut!”, a declarat Ioana Tufaru.

Nici soțul acesteia nu mai lucrează, din cauza unor probleme medicale.

„Câștig din ajutorul social 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor”, a spus Ioana Tufaru pentru ciao.ro. „Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei.  Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a declarat în noiembrie 2022.

Citește și: Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să fie Moș Crăciunul ei: „Sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an!”