Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să fie Moș Crăciunul ei: „Sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an!”

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, spune că va petrece Crăciunul și Revelionul alături de soțul și fiul său. Deși se descurcă foarte greu cu banii pentru că nu are un loc de muncă stabil, nu se plânge și spune că aceasta "este cea mai frumoasă perioadă din an" și speră ca Gigi Becali să o ajute, așa cum a făcut în cele mai dificile momente ale ei.

22 dec. 2022, 20:16
Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să fie Moș Crăciunul ei: „Sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an!”

Deși nu o duce foarte bine din punct de vedere financiar, Ioana Tufaru nu se plânge și spune că este liniștită alături de familia sa.

Ea mărturisit în cadrul unui interviu pentru fanatik.ro că a reușit  să-i facă o bucurie fiului său Luca și îi cumpere ceea ce își dorea de mul timp – un ceas de mână.

De sărbatori, Ioana va avea ajutor de la soțul sau la prepararea mâncărurilor. Revelionul îl va petrece acasă și se va uita cu familia la televizor, așa cum obișnuiește de mulți ani.

Citițu și: Cât câştigă Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu îşi duce traiul de la o zi la alta, alături de soţul ei şi de copil

Ioana Tufaru va petrece sărbătorile acasă cu familia: „Nu ne place să plecăm nicăieri și preferăm să stăm acasă și să ne uităm la televizor!”

„De Crăciun voi face niște sarmale, salată de boeuf, ouă umplute, iar de Revelion la fel doar că pe lângă toate astea fac si piftie. Cu siguranță și Ionuț mă va ajuta. De sărbători vom sta acasă doar noi, atât de Crăciun cât și de Revelion, nu ne place să plecăm nicăieri și preferăm să stăm acasă și să ne uităm la televizor. Lui Luca ii plac colindele și a învățat vreo două, deci vom merge prin bloc la colindat, pe la vecini. Sunt sigură că va fi frumos, pentru că ne place tare mult această perioadă din an”, a spus Ioana Tufaru.

Fiica regretatei Anda Călugăreanu mărturisește că momentan nu lucrează, dar este optimistă și speră să obțină proiecte cu teatrele din București.

„Ca și planuri de viitor, pe plan profesional aș vrea să mai prind un proiect la teatru, iar pe plan personal îmi doresc să am familia alături! Proiecte pentru teatru deocamdată nu am, însă nu îmi pierd speranța și aștept să se ivească ceva”,  a spus Ioana.

Întrebată ce cadou își dorește să primească de la Moș Crăciun, Ioana Tufaru a răspuns:

„Eu să primesc un cadou de la Moș?! Sincer, nu știu ce mi-aș dori, nu m-am gândit la ceva anume, poate fi orice”, a mărturisit Ioana care se așteaptă ca Gigi Becali să își păstreze obiceiul de a o ajuta și să îi facă sărbătorile mai frumoase.

„Momentan nu am primit, dar sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an”, mărturisește Ioana, care a primit o garsonieră de la omul de afaceri. Ioana Tufaru îi este foarte recunoscătoare lui Gigi Becali, care a ajutat-o în cele mai negre momente ale vieții ei.

Citiți și: El este Marius, măturătorul din București care își crește copiii cu 1.500 de lei lună: „De Crăciun nu are mai nimic de pus pe masă!”