Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri despre moartea bruscă a părinților ei. I-a pierdut pe amândoi în doar doi ani

Andrei Gheorge, plecat subit dintre noi, în 2018, a avut o fiică biologică, Anastasia, și una vitregă, Katarina Dyer, fiica soției lui.

23 sept. 2023, 23:14
Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri despre moartea bruscă a părinților ei. I-a pierdut pe amândoi în doar doi ani
Cum a trecut fiica lui Andrei Gheorghe peste moartea părinților

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, pe scena X Factor, dar și în diverse emisiuni unde a mers cu piesele sale să le promoveze, fiind pasionată de muzică. Primul contract cu o casă de discuri l-a avut la vârsta de 15 ani. Muzica pentru ea este terapie de suflet și a salvat-o de foarte multe ori de emoțiile și gândurile negative.

Citește și: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a luptat cu depresia: „Nu ai cum să treci peste, trebuie să treci prin”

Tânăra de doar 21 de ani nu s-a lăsat doborâtă de moartea părinților săi, chiar dacă admite că nu e simplu să fie singură pe lume la această vârstă.

„Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni cu o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu!

Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață pânăîn ultimul moment. Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că ăsta e timpul, asta a fost”, a povestit fiica lui Andrei Gheorghe în fața juraților de la X Factor.

Citește și: Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Mesajul emoţionant transmis de Nuami Dinescu: „Să nu uităm”

Recent a rămas și fără mamă: „A murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”.

Andrei Gheorghe a murit în martie 2018, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Acesta a fost găsit fără suflare în baia vilei sale din Voluntari. Legiștii au confirmat decesul din cauza uni stop cardio-respirator.