Cum arată acum gaşca vicleană a anilor ’90 din „Melrose Place”? Cine a îmbătrânit vizibil

Melrose Place, serialul care a cucerit o bună parte din generația matură a anilor '90, a fost o excepție de la regula celor deja cunoscute. De fapt, o combinație de Beverly Hills și Friends care nu avea cum să nu devină fenomen ca un serial clasic.

RomaniaTV.net
30 aug. 2016, 12:32
Cum arată acum gaşca vicleană a anilor ’90 din „Melrose Place”? Cine a îmbătrânit vizibil

De fapt, Melrose Place s-a născut din franciza Beverly Hills 90210 și s-a dorit a fi nivelul următor, în sensul că personajele aduse laolaltă într-un complex sunt mult mai mature și mult mai viclene decât cele din serialul menționat.

O gașcă de adulți tineri care se mută într-un complex de apartamente, Melrose Place în Los Angeles, cu propriile drumuri, ambiții și caractere, ale căror povești se complică pe parcursul sezoanelor cu drame, intrigi amoroase și scandaluri suculente – personaje care s-au dezvoltat și au rămas și-acum în amintirea fanilor serialului.

Citeşte şi  Ţi-o aminteşti pe gălăgioasa Janice din „Friends”? Cum arată şi ce voce are cu adevărat

Cum arătau actorii în anii ’90 și cum arată acum, la 20 de ani de la succesul Melrose Place?

Dr. Michael Mancini

Culmea, este singurul personaj original care apare pe parcursul celor șapte sezoane ale serialului. Actorul Thomas Calabro a interpretat un personaj din ce în ce mai machiavelic, Dr. Michael Mancini. Dacă inițial era un soț devotat și ambițios în cariera medicală, pe parcursul sezoanelor devine un afemeiat viclean și meschin.

După apariția în relansarea poveștii cu același nume, în 2009 – serial anulat curând – Calabro a jucat în Castle și NCIS. Actorul are 57 de ani acum și a fost însurat o singură dată – cu Elizabeth Pryor, cu care are 3 copii.

Vezi pe okmagazine.ro cum arată și ceilalți actori în prezent