Ce se întâmplă cu Gogoașă din „Trăsniții în NATO” după ce a fost operat de cancer. Ce a ajuns să facă acum pentru bani: „Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc”

Cu siguranță îți aduci aminte de sitcom-ul românesc „Trăsniții în NATO”, care făcea furori la începutul anilor 2000. Totuși, puțină lume știe ce s-a ales de actorii care au interpretat unele dintre cele mai savuroase personaje din istoria televiziunii românești.

29 mai 2023, 10:45
Ce se întâmplă cu Gogoașă din „Trăsniții în NATO” după ce a fost operat de cancer. Ce a ajuns să facă acum pentru bani: „Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc”
Cum arată acum Gogoașă din „Trăsniții în NATO”. Ce a ajuns să facă actorul Constantin Zamfirescu pentru bani: „Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc”

Probabil că toată lumea își aduce aminte de celebrul sitcom românesc „Trăsniții în NATO”.  Acesta a făcut furori la vremea lui pe postul PrimaTV, iar presonajele spumoase au rămas în mentalul colectiv. Actorul care a interpretat personajul Gogoașă a devenit faimos pentru replicile savuroase pe care o țară întreagă le știa. Totuși, viața nu a fost prea roz pentru actorul Constantin Zamfirescu. Acesta a ajuns în punctul în care a fost nevoit să lucreze suplimentar și să să își facă banii și în alt mod. Mai multde atât, acesta s-a confruntat cu o boală îngrozitoare care i-a luat mult din vitalitate.

Citește și: Serialul Arabela revine pe micile ecrane din România. Ce post îl va difuza la o oră de maximă audienţă!

Actorul Constantin Zamfirescu a făcut furori în serialul „Trăsniții în NATO”, însă în viața de zi cu zi, cel care a întruchipat personajul „Gogoașă” a avut parte de nenumărate momente dramatce.  În urmă cu câțiva ani, actorul a trecut printr-o serie de probleme mediacale, fiind diagnosticat cu cancer. Actorul a fost operat și, în prezent, reușește să țină lucrurile sub control printr-un regim alimentar foate strict. De asemenea, acesta nu are o situație financiară tocmai roz.

Acesta a fost nevoit să muncească mai mult și să lucreze și ca șofer de taxi pentru a putea să facă față cheltuielilor. Celebrul actor din „Trăsniții în NATO” a înțeles exact care este valoarea banului și nu se dă în lături de la muncă. Mai mult de atât, acesta este cinstit și nu acceptă ca pasagerii să fie darnici și să îi lase bani în plus.

Cum a ajuns de la „Trăsniții în NATO” la taximetrie

„Da, au existat, sunt momente (n.r. – momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor. Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușesc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta. Fiecare muncește pentru bani”, a declarat Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO, notează wowbiz.ro. În plus, Constantin Zamfirescu are diverse spectacole cu Trupa Sabotorii și merge la spectacole prin toată țara.

Actorul Constantin Zamfirescu din Trăsniți în NATO” a avut parte de o viața extrem de grea. Dramele s-au ținut scai de el, încă de la naștere. Atunci când a venit pe lume, acesta a fost declarat mort, după ce s-a născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului. Acest lucru nu a rămas fără repercusiuni, pentru că actorul a ajuns să aibă probleme locomotorii.

Mai târziu în viață, Constantin Zamfirescu a avut parte de un alt episod dureros, după ce copilul lui s-a stinis din viața, la scurt timp de la naștere. Micuța, care ar fi trebuit să se numească Anastasia a murit, deoarece avea toate organele bolnave. Mama sa contactase două virusuri puternice în timpul sarcinii. Cea de-a două fetița a actorului s-a născut cu o malformație care îi afectează obrazul drept şi buza superioară.

Citește și: A murit actriţa din „Suleyman Magnificul”. Durere mare pentru fanii serialului care a făcut furori în România