Cum arată acum Julie Mayaya, câştigătoarea sezonului 2 „Vocea României”. Este de nerecunoscut după ce a slăbit

Cum arată acum Julie Mayaya, câştigătoarea sezonului 2 "Vocea României". În vârstă de 36 de ani, artista de origine congoleză, crescută în Iași, este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. La aproape 10 ani de la debutul ei la show-ul de talente, cântăreața arată complet schimbată.

15 mart. 2022, 10:03

Cum arată acum Julie Mayaya, câştigătoarea sezonului 2 „Vocea României”. Artista s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată congolez, iar în 2012 a luat cu asalt scena de la «Vocea României», impresionând juriul şi cucerind inimile publicului. Cel care a fost alături de ea şi a susţinut-o a fost Horia Brenciu, care s-a declarat absolut impresionat de talentul mulatrei.

Citeşte şi: Câți bani câștigă Lora pentru un concert de 45 de minute. Artista nu cântă pe mai puțin

Cum arată acum Julie Mayaya, câştigătoarea sezonului 2 „Vocea României”

Julie Mayaya a slăbit foarte mult și este aproape de nerecunoscut. Acum se mândreşte cu o siluetă de invidiat, iar drept dovadă stau chiar imaginile de pe reţelele de socializare, unde își etalează formele, dar şi stilul vestimentar.

Ultima ei apariție la TV a fost în 2021, în cadrul show-ului iUmor, unde a apărut pe scenă și a interpretat o piesă a Tinei Turner.  Julie Mayaya a susținut și un concert tribut în cinstea lui Tina Turner, în 2021, în cadrul căruia a interpretat piesele memorabile ale legendarei artiste.

Cântăreaţa din Iaşi a câştigat al doilea sezon al emisiunii „Vocea României”, în 2013. Era activă în muzică încă din 2000, când colabora cu Victor Lavric şi formaţia VLP Project. În adolescenţă cânta la nunţi şi petreceri fără a avea studii muzicale. Alături de VLP Project a înregistrat melodiile „Zi după zi” (2002) şi „Te aştept să mai visăm” (2004). A contribuit şi la mix-ul „Feelin’ Right” din 2011 al DJ-ului Raoul Russu.

La „Vocea României” ne-a cucerit interpretând piesa „Hurt” a Christinei Aguilera. A cântat şi „Black or White” de la Michael Jackson, dar şi „Ochii tăi” de la Elena Cârstea.