Dan Bittman, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea părinților la două zile distanță. Tatăl lui a murit fix de Revelion. „Acesta e prețul pe care îl plătești pentru meseria de artist”

Dan Bittman a facut mărturisiri despre ce reacție a avut în seara de Revelion, când a fost anunțat chiar înainte de un concert că tatăl său a murit.

13 mai 2021, 20:46
Dan Bittman, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea părinților la două zile distanță. Tatăl lui a murit fix de Revelion. „Acesta e prețul pe care îl plătești pentru meseria de artist”

Dan Bittman

a dezvăluit în sfărșit cum a reacționat atunci când, în seara de Revelion a anului 2011, a fost anunțat că tatăl său a murit, chiar înainte ca artistul și trupa lui să urce pe scenă. Bittman a rupt tăcerea și a povestit că deși avea sufletul zdrobit de durere după moartea tatălui său, a trebuit să susțină chiar în seara respectivă trei concerte. Artistul a urcat pe scenă și a dus la bun sfârșit toate spectacolele, fără să trădeze nici măcar o urmă de suferință.

Artistul își amintește cu drag de colegul său de trupă Mihai Coman, care l-a susținut moral în acele momente îngrozitoare, notează Spynews.

„Tata a murit de Revelion 2011 și noi aveam 3 spectacole și dacă nu era colegul nostru care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis; stai liniștit, că era praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, mărturisește Dan Bittman.

Dan Bittamn mărturisiri despre moartea mamei: „E o tragedie de fiecare dată”

Artistul avea să se confrunte cu încă o tragedie, după doar două zile, când artistul a suferit a doua mare lovitură. A fost anunțat că mama sa s-a stins din viață. Artistul a aflat de tragicul eveniment chiar în timp ce susținea un concert pe scena din Sighișoara.

„A doua zi am realizat ce s-a întâmplat. Și a doua… eram la Sighișoara și tot ala m-au sunat de acasă să vina că mama… și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată. Eu cel puțin sunt trecut. Prețul pe care îl plătești pentru meseria asta.”, a dezvăluit Dan Bittman.