Dan Bittman, ipostaze tandre în club cu o blondă sexy. Cine este noua „muză” a cântăreţului VIDEO

Dan Bittman a fost surprins alături de o tânără sexy, blondă, care i-a și ținut companie într-un celebru club din Capitală. Anul trecut, în decembrie, solistul anunța că nu mai formează cu cuplu cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei băieți.

01 iun. 2021, 10:06
Dan Bittman, ipostaze tandre în club cu o blondă sexy. Cine este noua „muză” a cântăreţului VIDEO

Dan Bittman, ipostaze tandre în club cu o blondă sexy. Dan Bittman, 59 de ani, preciza la începutul anului că nu a avut nicio relație cu Monica Odagiu, deși cei doi au fost întâlniți în mai multe ipostaze care trădau o poveste de iubire. Cert este că, în clipa de față, artistul ar fi burlac, potrivit propriilor spuse.

Dan Bittman, ipostaze tandre în club cu o blondă sexy

La finalul săptămânii trecute, Dan Bittman a simțit nevoia unor clipe de relaxare și a optat pentru Nuba, unul dintre cele mai selecte localuri din București. Nu a venit singur, ci însoțit de o blondă înaltă, cu forme frumoase, dar și de un cuplu. Toți patru au luat loc la bar și au început să discute și să golească paharele cu băuturi fine. În tot acest timp, tânăra nu l-a scăpat nicio clipă din ochi pe solistul trupei Holograf. Au existat inclusiv gesturi intime între cei doi, potrivit imaginilor obținute de Cancan.

Maria Constantin, curtată de Dan Bittman: „Am făcut schimb de numere şi îmi trimitea mesaje”

Tânăra l-a șters pe obraz pe Dan Bittman de mai multe ori, atingându-l cu gingășie și cu foarte multă atenție. La rândul lui, solistul s-a apropiat cât de mult a crezut de tânăra care l-a însoțit. Distracția s-a încheiat aproape de miezul nopții, când artistul, tânăra domnișoară și celălalt cuplu au părăsit împreună localul, mai ales că și poliția era prezentă în față pentru a observa dacă se respectă măsurile de combatere a pandemiei.