Cum arată acum viața adolescentei fără mâini care a impresionat o țară întreagă! Lorelai Moșneguțu s-a mutat la București

Lorelai Moșneguțu, adolescenta fără mâini care a câștigat sezonului 7 al concursului Românii au Talent din 2017, s-a mutat cu mama sa adoptivă la București, acolo unde este studentă la SNSPA.

10 ian. 2023, 09:35
Cum arată acum viața adolescentei fără mâini care a impresionat o țară întreagă! Lorelai Moșneguțu s-a mutat la București

Lorelai Moşneguţu a impresionat o țară întreagă cu povestea sa de viață în anul 2017, atunci când a participat la concursul „Românii au Talent”.

Adolescenta fără mâini care a câștigat concursul de talente continuă să lupte pentru visul ei. Fata are acum 19 ani și s-a mutat recent la București împreună cu mama sa adoptivă.

Ea impresionat o țară întreagă în urmă cu șase ani, atunci când a plecat acasă cu 120.000 de euro, după ce a cântat la pian cu degetele de la picioare și a impresionat telespectatorii cu vocea, dar mai ales cu ambiția sa.

Citiși și: O mai știți pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea concursului Românii au Talent din 2017? Ce a făcut tânăra fără mâini cu banii câştigaţi

Lorelai Moşneguţu este studentă la București

După ce a câștigat marele premiu, Lorelai și-a schimbat radical viața și a decis să își cumpere un apartament în Capitală. A decis să renunțe la traiul modest de la Târgoviște pentru a-și îndeplini visul de a lucra în presă, motiv pentru care s-a înscris la o facultate SNSPA, cu profil de Publicitate.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate. Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta.

Lorelai uneori mai trebuie schimbată și are nevoie de mine permanent. Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche. Orice realizare a dânsei o simt ca pe o realizare a mea. Sunt o mamă foarte fericită.”, a declarat pentru Click!, femeia care a adoptat-o pe Lorelai.

Fata a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Femeia o încurajează în toate proiectele sale și este sigură că destinul fetei este unul cu totul special. Femeia, de un optimism fantastic, a fost cea care i-a transmis lui Lorelai starea de bine, dar și celeilalte fetițe cu handicap pe care mama Vio a luat-o în plasament.

Citiți și: O mai știți pe soprana Paula Rad de la ”Românii au Talent”? Cum i s-a schimbat viața după celebrul show și ce face în prezent