Cum arată adevărata soție a primarului Vasile din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim și Roxana au o relație de 26 de ani

Cum arată adevărata soție a primarului Vasile din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim este căsătorit de ani întregi și are doi copii. Cu toate că se bucură de un mega succes, actorul este foarte discret cu viața privată și-a ținut mereu soția și copiii departe de lumina reflectoarelor.

13 dec. 2023, 23:24
Cum arată adevărata soție a primarului Vasile din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim și Roxana au o relație de 26 de ani
Cum arată adevărata soție a primarului Vasile din Las Fierbinți

Cum arată adevărata soție a primarului Vasile din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim și Roxana au o relație de 26 de ani. Ea l-a susținut mereu în carieră și a știut să-i fie echilibru în orice moment. În urmă cu ceva vreme, actorul a povestit că partenera lui a renunțat la cariera ei pentru familie, ea absolvind Facultatea de Drept.

Citește și: Mesaj VIRAL la final de 2022. Las Fierbinți face praf clasa politică din România: „E o minune că țara asta mai există pe hartă!” (VIDEO)

Cum arată adevărata soție a primarului Vasile din Las Fierbinți

Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta”, spunea el despre soția lui.

Actorul și Roxana s-au cunoscut din vremea facultății și s-au căsătorit în 2001. Primarul Vasile din Las Fierbinți a povestit că au avut și momente dificile în căsnicie, dar că dragostea adevărată învinge mereu.

Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, povestea actorul în 2019.

Gheorghe Ifrim a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru și Film București, promoția 1997, la specializarea Actorie, clasa profesorului Gelu Colceag. El a fost membru al grupului umoristic Vouă și a jucat la Teatrul Metropolis și Teatrul Act. În prezent, acesta este actor al Teatrului Bulandra.

Rolul domnului Mihăeș, din Domestic, în regia lui Adrian Sitaru, i-a adus lui Ifrim o nominalizare la Premiile Gopo 2014 la categoria „cel mai bun actor într-un rol principal”. În 2016 a primit încă o nominalizare la aceeași categorie pentru rolul Achim din București NonStop în regia lui Dan Chișu.