Cum arată Adina Buzatu în costum de baie! Creatoarea de modă are o siluetă de vis. ”Pentru aproape 50 de ani arăți genial”

Adina Buzatu are 46 de ani, însă are grijă să nu îi arate! Creatoare de modă a plecat într-o vacanță exotică, și anume, în Thailanda, acolo unde a făcut și fotografii pe care le-a publicat în mediul online.

24 ian. 2024, 15:06

Adina Buzatu a plecat într-o vacanță exotică, și anume, în Thailanda, acolo unde a făcut și fotografii pe care le-a publicat în mediul online, iar internauții au rămas surprinși de felul în care arată vedeta, la aproape 50 de ani.

Citește și Adina Buzatu a apelat la medicul estetician. Ce intervenție chirurgicală și-a făcut vedeta: „Nu m-a durut absolut deloc”

Creatoarea de modă Adina Buzatu a făcut o escapadă într-o destinație exotică pentru a se relaxa, departe de vremea rece din România.

Vedeta a ales Thailanda, una dintre țările ei preferate, după cum a precizat și aceasta într-o emisiune.

Adina Buzatu a împărtășit fanilor experiențele ei din locația de vis, însă a postat și o fotografie în costum de baie, etalându-și formele de zeiță.

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta se poate mândri cu o carieră de succes, o fiică de care este mândră și de o viață la care multe femei visează.

”Arăți genial”

Adina Buzatu a împărtășit fanilor din mediul online imagini superbe din vacanța în Thailanda. Creatoarea de modă este fascinată de cultura țării respective și adoră să viziteze templele și muzeele.

Citește și Dramele trăite de Adina Buzatu. Stilista a trecut prin multe greutăți: „Am primit mai multe diagnostice șocante în concomitent”

Vedeta nu a ratat nici plajele însorite, unde s-a expus într-un costum de baie decoltat, demonstrând că este într-o formă fizică extraordinară.

„Încă sunt cu gândul la vacanță dar de fapt mă găsiți tot weekend-ul la muncă”, a scris Adina Buzatu pe contul personal de Instagram.

Internauții au rămas profund surprinși de imaginile publicate de creatoarea de modă, motiv pentru care nu s-au putut abține de la comentarii.

„Ești minunată!”, a scris cineva.

„Pentru aproape 50 de ani arăți de vis”, a mai scris cineva.

„O femeie deosebită”, a mai scris cineva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adina Buzatu (@adinabuzatu)