Cum arată Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român: „Motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii”

Cum arată Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român. În anul 2014 a început să lucreze în design pentru compania UiPath, fondată de cel care i-a devenit soț. Miliardarul a trecut printr-un divorț, iar apoi s-a căsătorit cu Alexandra, femeia care i-a dăruit un copil.

23 iun. 2021, 14:30
Cum arată Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român: „Motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii”

Cum arată Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român. ”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România.

Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat Alexandra Dines.

Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român
Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român

Citeşte şi: Daniel Dineş, fondator UiPath, va deveni Doctor Honoris Causa la UBB

Cum arată Alexandra Dines, soţia celui mai bogat român

Alexandra Dines este freelancer în domeniul designului grafic de 11 ani. Ea a terminat design şi arte aplicate la Universitatea Tibiscus din Timişoara.  Înainte de a începe activitatea ca freelancer, tânăra a lucrat pentru companiile Deskover, UiPath şi Honeywell.

A devenit preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation în decembrie 2018, informează Ziarul Financiar.

UiPath Foundation este o organizație care are ca scop susținerea copiilor din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

Organizația a fost fondată de compania UiPath, în ianuarie 2019.

În 2020, UiPath Foundation a avut venituri de peste 23 de milioane de lei şi un număr mediu de 10 angajaţi, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanţe.

Alexandra a vrut să divorțeze de 3 ori de Daniel Dines

În 2016, la doi ani de mariaj, Alexandra a depus actele de divorț, pe care și le-a retras la scurt timp.

În 2017 povestea s-a repetat. Alexandra a depus actele de divorț, dar miliardarul nu s-a prezentat la prima înfățișare de judecată. Judecarea cauzei a fost amânată și în cele din urmă anulată de câtre frumoasa soție a celui mai bogat român.

În anul 2019, Alexandra Dines a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1. Apoi și Daniel Dines a apărut în calitate de reclamant. În 2020 Instanța a luat act de renunțarea ambelor părți la judecarea cererilor de divorț, potrivit gândul.ro.