Cum arată Alina Ceușan fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare! Vedeta, complet naturală pe rețelele sociale

Alina Ceușan este una dintre cele mai renumite influencerițe din România. Vedeta este cunoscută pentru nenumăratele videoclipuri în care de cele mai multe ori se machiază, însă nu mulți știu și cum arată vedeta fără pic de fond de ten și rimel.

24 ian. 2024, 11:12

Alina Ceușan este recunoscută pentru prezența sa fizică, optând aproape întotdeauna pentru machiaj.

Citește și Câţi bani câştigă Alina Ceuşan ca prezentatoare la Pro TV. Este una dintre cele mai bine plătite vedete din România

De curând, influencerița s-a prezentat în mod autentic.

Alina Ceușan este o influenceriță cunoscută și apreciată în România și promovează multe machiaje pe rețelele de socializare și mulți o cunosc cu machiaj pe față.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că majoritatea vedetelor din România, dar nu numai, se afișează pe rețelele de socializare mereu machiate, cu filtre de înfrumusețare și mult edit.

Cu toate acestea, ele au și multe momente în care aleg naturalețea și nu își pun nimic pe față.

Recent, Alina Ceușan a vizitat salonul de înfrumusețare, deoarece a vrut să-și facă sprâncenele la un specialist.

Femeia care i-a făcut această schimbare a publicat un videoclip cu influencerița pe platforma TikTok.

Specialistul respectiv a vrut să le arate fanilor cum erau sprancenele Alinei înainte și cum arată după, motiv pentru care a publicat pe TikTok un videoclip cu Alina complet nemachiată.

Printre altele, în urmă cu câteva luni, Alina Ceușan și-a anunțat fanii că și-a cumpărat apartament în București.

”Nu e problemă”

Cu toate că locuința poartă amprenta timpului și este veche, influencerița și partenerul său au viziuni ample pentru acest spațiu.

Determinat să transforme casa într-un sanctuar modern și personalizat, cuplul are în plan o renovare totală pentru a se asigura că fiecare colțișor reflectă stilul și gustul.

Cu ambiție și creativitate, planurile lor includ transformarea zonei de living într-o bucătărie deschisă și adăugarea unui dormitor suplimentar.

Citește și Ce a spus Carmen Grebenișan despre rolul de prezentatoare al prietenei sale, Alina Ceușan: „Este vorba de sacrificii”

„Suntem la noul nostru apartament în București. O să fac câteva filmări să vedeți ce și cum. (…) E mult de lucru, dar nu e problemă. (…) Aici vom face partea de living, să spunem, de fapt o să fie bucătăria, care o să vină pe peretele ăla, iar aici va încă un dormitor. O să separăm cu un perete de sticlă sau cel puțin așa credem noi în momentul de față”, a mărturisit ea atunci pe InstaStory.

@lalaandreica Keep your eyebrows clean&fresh #brows #browsonpoint #browsonfleek #trending #foryou #vibes #foryoupage @Alina Ceușan ♬ i walk this earth all by myself – Ekkstacy