Cum arată Andra fără machiaj la 37 de ani: „Ești foarte frumoasă nefardată, o puștoaică!”

Andra nu are nicio problemă să apară în public fără machiaj și se afișează deseori nemachiată pe rețelele sociale.

14 ian. 2024, 14:06

Cei care o urmăresc pe Andra știu că vedeta nu are nevoie nici de filtre și nici de machiaj, copleșind-o tot timplul cu complimente legate de frumusețea tenului ei. Iată cum arată artista fără farduri și fără filtre de înfrumusețare.

Când nu apare la televizor sau nu merge la concerte, Andra a preferat întotdeauna să fie naturală și nu s-a ferit niciodată să-și dezvăluie adevăratele trăsături. Soția lui Cătălin Măruță este foarte mulțumită de felul în care arată, nu are operații estetice și nici nu este dependentă de farduri și filtre.

Citește și: Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță

Pentru că trebuie să fie impecabilă la orice apariție publică, încă de la o vârstă fragedă, Andra profită de fiecare clipă de pauză pentru a fi naturală. Între concerte, campanii publicitare și apariții la TV, Andra preferă să nu se machieze.

Andra le-a dezvăluit admiratorilor ei de pe rețelele sociale cum arată fără machiaj. De fiecare dată, aceștia au fost impresionați de chipul natural al artistei.

Ești foarte frumoasă nefardată, o puștoaică!”, „Sunteți superba”, „Să fiți modeste…. La Mulți Ani ….modestia și talentul vă reprezintă…sunt mândră de voi !!!”, „Sunteți doua frumoase. Vă doresc multă sănătate și fericire alături de cei dragi !’, „Ioana ești frumoasă că mami a ta dar, defapt toată familia lui Măruță e frumoasă să fiți sănătoși. Așa e frumos mama și fiica să fie îmbrăcate la fel”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii Andrei pe Facebook, în dreptul unor fotografii în care Andra apare nemachiată, alături de fiica ei.

Vedeta se declară mulțumită de pielea ei, la cei 37 de ani și nu are de gând să își facă prea curând vreo intervenție estetică, dar o nemulțiumește, totuși, ceva când vine vora de aspectul tenului ei. Este vorba despre pistrui, iar atunci când se machiază, o face pentru a ascunde alunițele de pe față.

Citește și: Andra, despre cum reacționează la criticile pe care tot internetul i le-a adresat fiicei ei, Eva: “Important e să nu ne uităm. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea”

„Singura mea problemă e că am pistrui. Mai mulți. Și nu mă omor după acești pistrui, îmi plac la alte persoane, dar la mine nu. Ce mi se pare ciudat e că mulți ani mi-am tot acoperit pistruii adevărați pe care îi am, nu ăștia din acest filtru.

I-am acoperit cu tot felul de chestii, ba anticearcăn puternic, ba fondul de ten să fie foarte puternic, și acum mai nou văd că îmi place. O dată la cinci ani ți se schimbă gusturile”, declara Andra la un moment dat.