Cum arată Andra Voloș în luna a șasea de sarcină. Șatena a arătat tuturor burtica de gravidă. A fost fotografiată la plajă

Cum arată Andra Voloș în luna a șasea de sarcină. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Lele trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar familia lor se va mări în curând. Cei doi sunt în culmea fericirii pentru că vor deveni pentru prima dată părinți de fată.

17 aug. 2023, 15:11
Cum arată Andra Voloș în luna a șasea de sarcină. Șatena a arătat tuturor burtica de gravidă. A fost fotografiată la plajă
Cum arată Andra Voloș în luna a șasea de sarcină

Cum arată Andra Voloș în luna a șasea de sarcină. Șatena mai are trei luni până devine mămică și își poartă cu mândrie burtica de gravidă. Recent, iubita lui Lele s-a pozat într-o rochie neagră mulată și decoltată, care lăsa prea puțin loc imaginației, demonstrând că poți arăta hot chiar și într-o lună avansată de sarcină.

Citește și: Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii. Ella a răbufnit pe Internet: „Ţi-am furat bărbatul, ca să fii dezamăgită?”

Cum arată Andra Voloș în luna a șasea de sarcină

Andra Volos arată senzațional cu burtica de gravidă și nu s-a sfiit să se afișeze la plajă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Lele trăiesc cea mai frumosă perioadă din viața lor. Deși nu formează un cuplu de mult timp, cei doi au demonstrat că iubirea lor este puternică.

Sunt cea mai fericită femeie din lume. Îmi doream mult fetiță, simțeam că voi fi mamă de fată. Am plâns de emoție și sunt sigură că și iubitul meu e foarte bucuros. În sufletul lui voia și el fată, deși, declarativ, a spus că își dorea băiat”, a spus Andra Volos, potrivit Wowbiz.ro.

Cum se înțelege Andra Voloș cu soacra ei

Andra Voloș împărtășește de fiecare dată momentele speciale din viața ei. Recent aceasta a postat un clip pe TikTok alături de mama manelistului, imaginile nu au nevoie de prea multe expliații.

Cele două par să se înțeleagă de minune, iar tânăra reușește să aibă o relație de milioane cu femeia care l-a adus pe lume pe bărbatul care o face fericită. Mai mult de atât, fanii au avut ocazia să afle că vedeta ține legătura zilnic cu mama celebrului cântăreț.

Vă doresc să vă întelegeți și voi cu soacrele voastre cum mă înțeleg eu cu a mea”, a scris Andra Volos pe TikTok.

Citește și: Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată: „Problema e la mine”