Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată: „Problema e la mine”

Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată. Deși își dorește foarte tare să aibă un copil, ceva îl împiedică. Se consideră un bărbat familist, însă unele lucruri nu sunt așa cum și-ar dori în viața lui. Artistul a făcut dezvăluiri despre această problemă care îl macină.

11 iul. 2023, 16:17
Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată: „Problema e la mine”
Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată

Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată. În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că acum cel mai mult își dorește să aibă un copil. Însă există o problemă în acest sens, faptul că nu poate avea o relație stabilă, fapt demonstrat și de desele rupturi cu fostele partenere.

Citește și: Bogdan Mocanu, escapadă exotică cu Iasmina Halas în Palma de Mallorca: „Cea mai tare vacanță de până acum”

Motivul pentru care Bogdan Mocanu nu devine tată

Îmi doresc un copil mai mult decât orice în momentul asta, e complicat. Nu sunt pregătit să stau cu cineva, să am o relație, ironic mi-aș dori un copil. Din experiențele mele cu fostele, cu toate s-a ajuns la despărțire. Problema e la mine”, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.

Se pare că artistul nu a găsit încă femeia care să-i cadă cu tronc. Și asta pentru că este destul de selectiv și, pe lângă loialitate, mai are o condiție pentru a descoperi perfecțiunea într-o femeie. Condiție pe care a remarcat-o în relația dintre părinții lui: „Loială, în primul rând, și cu o secundă mai deșteaptă decât mine. Să mă lase pe mine să par că sunt, dar, în realitate ea să fie, exact cum sunt mama cu tata.

Bogdan Mocanu a mers la „Chefi la cuțite”

Bogdan Mocanu a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a le arăta chefilor, dar și publicului, că se pricepe și la gastronomie, nu doar la muzică. Preparatul i-a dat pe spate pe jurați, atât prin aspect, cât și prin savoarea acestuia.

Manelistul a devenit cunoscut încă din perioada în care era concurent în emisiunea „Puterea dragostei”. Alături de Jador, a descoperit celebritatea și a legat o prietenie frumoasă cu acesta. În ciuda conflictelor care au existat între ei, în prezent, cei doi sunt în relații bune și lucrează împreună în continuare.

Tânărul care are numai 24 de ani și-a făcut curaj și le-a arătat admiratorilor ce știe să facă în bucătărie. Bogdan Mocanu s-a înscris la „Chefi la cuțite” și a reușit să îi impresioneze pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu. Preparatul artistului a fost gătit cu mare atenție și dibăcie.