Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii. Ella a răbufnit pe Internet: „Ţi-am furat bărbatul, ca să fii dezamăgită?”

Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii. Bruneta a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, acolo unde a mers pentru Jador. Cei doi au avut o relaţie şi nu prea, însă nu a mers şi fiecare şi-a văzut de drum.

05 feb. 2023, 19:23
Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii. Ella a răbufnit pe Internet: „Ţi-am furat bărbatul, ca să fii dezamăgită?”
Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii

Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii. După decesul mamei sale, la scurtă vreme, a încercat să revină la viața de dinainte de tragedie și să încerce, pe cât posibil, să reintre în fluxul normal al lucrurilor, lucru care nu a fost pe placul tuturor.

Citeşte şi: Jador își caută iubită. Cum arată pentru el femeia perfectă: „Să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny””

Fosta iubită iubită a lui Jador, scandal cu fanii

După ce Ella a postat în mediul online o imagine provocatoare, în care le-a arătat tuturor că are și tatuaje, internauții nu s-au sfiit să o ia la rost, având în vedere că a mărturisit la un moment dat că tatuajele nu sunt pe placul ei.

Una dintre internaute i-a readus aminte că a mărturisit că nu-i plac tatuajele și că, una spune, alta face.  „Ai zis că nu ești de acord cu tatuajele. Nu răspunde dintr-o parte că nu este frumos.”, a fost comentariul care a scos-o din sărite pe Ella.

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a răbufnit, deoarece nu a înţeles motivul pentru care

Uite că m-am răzgândit. Probleme? Dar cu ce ești tu mai specială? Am mâncat la aceeași masă sau ți-am furat bărbatul, ca să fii dezamăgită?”, a răspuns, revoltată, Ella.