Cum arată Angela Similea la 76 de ani. „Regina eleganței”, apariție spectaculoasă la un eveniment artistic

Angelea Similea s-a remarcat de fiecare dată prin eleganță și rafinament. Timpul parcă nu și-a pus amprenta deloc pe chipul acesteia. Aceasta a fost prezentă recent la un eveniment din București, în care s-a remarcat prin frumusețe și simplitate

25 nov. 2022, 23:29

Angelea Similea s-a remarcat de fiecare dată prin eleganță și rafinament. ,,Regina eleganței” și-a păstrat stilul simplu, dar rafinat

Cum arată Angelea Similea la 76 de ani

De curând aceasta a fost prezentă la un concert susținut de Aurelian Temișan, iar din câte se poate remarca pe imaginile libertatateapentrufemei.ro, aceasta  și-a păstrat trăsăturile de odinioară și parcă timpul nu și-a pus deloc amprente pe chipul ei. Remarcăm de asemena și un fizic de invidat, semn că are grijă să ducă un stil de viață sănătos. Mai mult decât atât, machiajul discret i-a evidențiat trăsăturile și mai bine.

Citește și: Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. „M-am gândit mai mult să mă călugăresc!”

Angelea Similea a fost mereu o persoană discretă, iar în urmă cu câțiva ani a decis să se retragă de pe scena care a consacrat-0 și pe care a pășit în aplauzele oamenilor care au îndrăgit-o și i-au fredonat cântecele.

În ultimii ani s-a confruntat cu mari probleme financiare

Cântăreața a fost una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, însă povestea ei de viață nu a fost una lipsită de agitație. În 2011, artista Angela Similea risca să fie dată afară din casă, după ce soţul ei, Victor Surdu, care între timp a decedat, nu a mai putut plăti creditele luate. S-a ales cu 15 procese de la bănci pe care le-a pierdut.

În anul 2014, Angelea Similea a hotărât să vândă conacul, în care a locuit cu Victor Surdu, însă aceasta nu și-a găsit cumpărător, chiar dacă ulterior a mai lăsat la preț. Unul dintre momentele care au marcat-o cel mai mult a fost, atunci când fiul ei a plecat în America, la tudii. Șocul a fost atât de mare la aflarea veștii încât a albit brusc. De mai bine de 20 de ani fiul ei își câștigă traiul pe alt continent și lucrează în IT.

Citește și: Marian Mexicanul mărturisește că își înșală soția des, dar că nu ar accepta să se întâmple și invers: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine. Știe că nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni”