Marian Mexicanul mărturisește că își înșală soția des, dar că nu ar accepta să se întâmple și invers: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine. Știe că nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni”

Marian Mexicanul, unul dintre cei mai cunoscuți acordioniști de la noi, a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața amoroasă.

25 nov. 2022, 22:49
Marian Mexicanul mărturisește că își înșală soția des, dar că nu ar accepta să se întâmple și invers: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine. Știe că nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni”

Lăutarul a dezvăluit că au fost multe momente în care și-a înșelat soția. Cu toate acestea, Ana l-a iertat de fiecare dată. Artistul a spus că o iubește și că tot la ea se întoarce după ce calcă strâmb. Dacă lucrurile ar sta exact invers, lăutarul a spus că nu ar accepta sub nicio formă ca el să fie înșelat de soție.

Marian Mexicanu nu s-a sfiit să recunoască că nu îi scapă nici femeile măritate. Totuși, a spus că nu le sparge casa fiindcă nu vrea să le facă rău.

„Am călcat și încă mai calc, dar să nu știe nimeni (n.r. râde). Am zăpăcit-o și pe Ana. Mă prinde mereu. Știe, dar mă iartă pentru că știe cât de mult o iubesc. Nu încerc să o încălzesc cu vorba, asta, este purul adevăr. De la bun început eu vorbesc cu aventurile mele. Le spun care este situația. Unele dintre ele sunt măritate. Greșesc și eu, greșesc și ele. Ne place să greșim, fără să ne facem unul celuilalt.

Citește și Culiţă Sterp, apărat de mamă şi de soră după accidentul din Cluj-Napoca. „Nu suntem o familie de beţivi şi de drogaţi!”

Eu îi spun în față – “făi, mor de tine!” Unele – vai, ce urât vorbești, pleacă de lângă mine, dar după – “hai, ia numărul”. Eu le zic că nu vreau să le fac rău, dar când e să ne placă… și mie și lor. Femeile în ziua de astăzi sunt mai puternice ca bărbații. Au atitudine. Este mai rău când vrei să spargi casa cuiva, când vrei să faci rău unei doamne sau unui domn. Dar când o femeie îți spune – când ai timp mă suni, când am timp îți răspund. Și la mine, și la ele, undeva există o problemă”, a declarat Marian Mexicanu pentru Fanatik.

Întrebat ce îi lipsește în relație de ajunge să își înșele mereu soția, lăutarul a declarat că „Mie, nimic. Animalul din mine. Am un animal în mine care învie odată la două zile. Latră”.

Lăutarul a mărturisit că nu și-ar părăsi niciodată soția pentru altcineva. „A început să mă cunoască și știe că niciodată în viața asta nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni de pe pământul acesta”, a spus el.

Artistul e ferm convins că nu s-ar putea întâmpla și invers fiindcă soția lui nu e genul de femeie care să înșele. „Nu! Bag mâna în foc pentru Ana mea, cu toate că, în opinia mea, un bărbat care bagă mâna în foc pentru o femeie, este prost. Dar, tind să cred că ea este mai specială”.

Citește și Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. „M-am gândit mai mult să mă călugăresc!”