Cum arată apartamentul de lux în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Imagini spectaculoase din noua locuință – FOTO

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au mutat în casă nouă împreună cu fiul lor, Vlad. Sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor personală, însă din când în când mai postează pe rețelele sociale imagini cu noul locuință.

30 ian. 2023, 00:07

Carmen Brumă și Mircea Badea au fost nevoiți, în urmă cu câteva luni, să părăsească casa în care au stat cu chirie în ultimii ani. Cei doi s-au mutat într-un apartament de lux, cu o terasă uriașă, cât un teren de handbal.

Sunt foarte încântați de noua lor locuință, s-au obișnuit foarte repede și le place, lucru care reiese inclusiv din postările lui Carmen Brumă de pe Instagram. Partenera lui Mircea Badea filmează din apartamentul lor de lux toate reclamele și antrenamentele.

Citește și Mircea Badea și Carmen Brumă, obligați să părăsească urgent locuința în care stăteau de ani de zile: „Așa a fost situația. A trebuit să facem față”

‘Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat’, le spunea Carmen Brumă, în urmă cu puțin timp, urmăritorilor săi.

Recent a postat noi imagini din apartament, în care se observă un living superb și mare, care dă spre o terasă și mai mare. Cei doi și-au amenajat foarte frumos terasa, au șezlonguri, mai multe mese, scaune, canapele, foișor, hamac, loc pentru grătar și nu lipsesc, desigur, florile.

Citește și Carmen Brumă câștigă bani frumoși ca antrenor personal. Cât trebuie să scoată doamnele din buzunar pentru a obține silueta perfectă

De ce s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea din fostul apartament

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a dezvăluit Carmen Brumă, pentru Antena Stars.