Cum arată apartamentul unde stau Carmen Brumă și Mircea Badea. Prezentatorul TV a luat o decizie radicală: „Nu mai stau în chirie. M-am hotărât să mă așez la casa ei”

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de zeci de ani de zile, însă au reușit de-a lungul timpului să păstreze discreția cu privire la relația lor. Iată cum arată apartamentul în care locuiesc aceștia.

21 ian. 2024, 09:07

Mircea Badea și Carmen Brumă împart același locuință, conform spuselor prezentatorului de la Antena 3. Cei doi formează un cuplu încă din anul 2000 și au împreună un fiu pe nume Vlad. Apartamentul antrenoarei de fitness, în care locuiesc cei doi, este amenajat într-un stil modern, fiind predominante nuanțele de alb și bej. În cadrul podcastului „Gând la gând” al lui Teo Trandafir, Mircea Badea a dezvăluit că s-a mutat în apartamentul Carmen Brumă și nu mai locuiește în chirie.

Citește și: Dieta Survivor | Ce se întâmplă, de fapt, dacă mănânci orez și cocos în fiecare zi

„Nu mai stau în chirie. Stau într-un apartament al colegei de apartament. Este prin Plevnei. Sună istoric și glorios. M-am hotărât să mă așez la casa ei”, a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea și Carmen Brumă au o relație discretă, evitând să se afișeze frecvent în mediul online sau la evenimente mondene. Rareori fac declarații despre celălalt sau despre relația lor. Cei doi împart un apartament în zona Plevenei.

Din postările antrenoarei de fitness pe Instagram, se poate observa că locuința dispune de un etaj și este decorată în nuanțe de bej, iar Carmen Brumă beneficiază de un dressing spațios. Apartamentul cuplului dispune și de o terasă generoasă, unde Carmen filmează adesea sesiuni de antrenament sportiv. Spațiul de locuit este luminos și amenajat într-un stil modern.

Mircea Badea și Carmen Brumă s-au cunoscut în 1998, prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. În anul următor, au devenit colegi, Carmen fiind una dintre asistentele emisiunii „Noaptea târziu”, găzduită de Mircea și de jurnalistul Oreste Teodorescu. Deși sunt împreună de aproape două decenii și jumătate, perechea nu-și dorește să se căsătorească.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu „biata Brumă”. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, mărturisea Carmen în trecut. „Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, declara Carmen Brumă în trecut.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza, referitor la operațiile estetice. ”Eu sunt asumată și recunosc, nu zic ca ea, că nu am liftinguri. În tinerețe arăta foarte bătrână”