Cum arată astăzi fiica lui Paul Walker, celebrul actor din „Furios și Iute”, decedat în urmă unui tragic accident. Cine a condus-o la altar în ziua nunții

Fiica lui Paul Walker avea doar 15 ani când celebrul ei tată, cunoscut din seria "Furios și Iute", a murit într-un tragic accident de mașină. În prezent tânăra are o carieră de model și s-a căsătorit.

30 nov. 2021, 12:09

Moartea fulgerătoare a lui Paul Walker, îndrăgitul actor din „Furios și Iute”, a șocat opinia publică în 2013, când a acesta a suferit un tragic accident de mașină.

La vremea aceea fiica actorului, Meadow Walker, avea doar 15 ani, iar moartea părintelui său a fost o lovitură extrem de puternică pentru adolescentă. Meadow, 22 de ani, a decis să urmeze o carieră de model, moștenind de la tatăl ei trăsături fizice superbe, în special ochii albaștrii.

„Eram destul băiețoasă când eram mică. În felul în care am fost crescută, în special cu tatăl meu, nu mă concentram prea mult pe machiaj. Aveam preocupări specifice băieților mai degrabă, ne plimbam prin noroi, jucam fotbal.”, a explicat ea recent potrivit parade.com.

De asemenea, Meadow Walker a împărtășit și un obicei pe care l-a moștenit de la tatăl ei.

„Am crescut cu cristale în casă și de fapt am o întreaga colecție de la tatăl meu, mai mult de 30 de cristale – inclusiv unele masive de mărimea unui laptop, chiar în apartamentul meu. De când mă știu, le expun noaptea la lumina lunii ca să le încarc cu energie.”, a mai adăugat tânăra.

Cât de frumoasă este fiica lui Ion Țiriac! Tânăra de 24 de ani şi-a făcut o schimbare uluitoare de look
În luna iunie a acestui an, tânăra a atras toate privirile când s-a afișat pe covorul roșu la premiera filmului F9, ultima pelicula din francize, în care a jucat și tatăl ei, Paul Walker.

În prezent, Meadow Walker este căsătorită cu actorul Louis Thornton-Allan, după ce în august anul acesta și-a oficializat relația, într-o vacanță exotică. Cei doi și-au legat destinele în luna octombrie, iar cel care a condus-o la altar a fost Vin Diesel, care este și nașul ei.

Meadow Walker are ca pasiuni yoga, acupunctură și medicina holistică, iar după moartea tatălui a decis să continue munca de caritate a organizației The Paul Walker Foundation, fondată în 2015. De asemenea, tânăra este foarte activă în mediul online, acolo unde este apreciată de milioane de oameni, iar numărul de urmăritori depășeste 2 milioane,

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, la opt ani de la moartea tatălui. Moment emoţionant, ea a fost condusă la altar de Vin Diesel

Meadow Walker s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul Louis Thornton-Allan, la mai puțin de trei luni după ce și-au anunțat logodna. Ceremonia a avut loc pe malul Mării Caraibelor, în Republica Dominicană, iar unul dintre cele mai emoționante momente a fost drumul spre altar, pe care Meadow a fost condusă de actorul Vin Diesel, bun prieten al tatălui ei, Paul Walker.

Fiica lui Dan Diaconescu îşi lansează propria televiziune. Dona are planuri măreţe la doar 16 ani
Pe lângă fotografii mireasa a publicat un scurt video cu imagini de la nunta sa.

Louis Thornton-Allan, soţul lui Meadow Walker, studiază actoria la prestigioasa școală Stella Adler din New York și a jucat recent într-un videoclip pentru melodia Vintage, de la Blu DeTiger. La rândul ei, fiica lui Paul Walker este model, a avut deja prezentări pentru Givenchy și Proenza Schouler şi a fost văzută în iunie pe covorul roșu la premiera F9, cea mai recentă ediție a francizei Fast & Furious, în care tatăl ei a fost un actor cheie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)