Cum arata astazi locul unde a murit Paul Walker. Doi vlogeri romani au mers la locul accidentului. Ce au gasit acolo? VIDEO

Doi vlogeri din România au prezentat într-un clip pe youtube locul în care celebrul actor Paul Walker şi-a pierdut viaţa. La şapte de ani de la decesul actorului, fanii încă vin şi lasă flori sau alte obiecte. În urma accidentului a rămas doar un trunchi de copac şi multă durere.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 09:11

„Mi s-a făcut piele de găină în acest loc, este absolut înfricoşător pentru că la doar 40 de ani şi-a pierdut viaţa aici, într-un accident. Maşina a luat foc în urma impactului” , a spus unul dintre vlogeri.

Locul în care a murit Paul Walker nu este atât de uşor de găsit, acesta nefiind semnalizat. Însă, fanii au lăsat lângă locul accidentului mai multe maşinuţe, Paul Walker fiind un iubitor al maşinilor, flori, o sticlă de bere, bomboane şi un mic steag al Germaniei, maşina în care şi-a pierdut viaţa fiind una germană.

Citeşte şi: Cum arată maşina în care a murit PAUL WALKER. GALERIE FOTO

Cei doi au încercat să ajungă şi la locul în care Kobe Bryant şi fiica sa şi-au pierdut viaţa. Însă, drumul care ducea spre locul accidentului a fost închis, în condiţiile în care autorităţile se aflau la faţa locului pentru a încerca să descopere cauzele accidentului aviatic. 

Actorul Paul Walker, devenit celebru în urma rolurilor din seria „Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit la vârsta de 40 de ani, într-un teribil accident rutier. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia. Din primele informaţii, maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări, iar ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare. 

Citeşte şi: S-a descoperit adevărata cauză a morţii lui Paul Walker

Ce scrie în certificatul de deces al actorului Paul Walker

Legiştii au emis certificatul de deces al actorului Paul Walker, a cărui moarte fulgerătoare a şocat o lume întreagă. Conform acestora, Paul Walker şi-a pierdut viaţa nu doar în urma traumatismelor cauzate de impactul maşinii cu stâlpul, dar şi a hemoragiei şi a arsurilor de gradul III suferite pe o mare parte a corpului.

Meadow Walker, fiica actorului Paul Walker, a dat în judecată constructorul german de automobile Porsche. Aceasta susţine că bolidul în care tatăl ei a murit carbonizat avea mai multe defecte de fabricaţie.

Avocaţii fiicei lui Paul Walker susţin că starul din seria Fast and Furious nu a murit în urma impactului, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp, ci a fost răpus de incendiul care a urmat.

Mai mult, avocaţii spun că Porsche Carrera GT, modelul de maşină în care a murit Walker, a avut probleme şi în trecut. Potrivit acestora, Porsche ar fi putut rezolva problema foarte uşor, prin instalarea unui sistem de control, care este standard la restul modelelor, pentru a preveni incendiile în urma unui impact violent.

loading...
Partenerii noștri